AV-Connection Odense ApS

AV-Connection Odense ApS, Odense SV

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Dalumvej 18
5250 Odense SV

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos AV-Connection
Jan Willumsen

Jan

Indehaver

Jonas

Jonas

Sælger

Niels Møller

Niels

Sælger (deltid)

Nikolaj

Nikolaj

Salgsassistentelev

AV-Connection Odense ApS
Dalumvej 18
5250 Odense SV

Telefon: 3510 3030

CVR.nr.: 32365221

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10.00 - 17.30

Tirsdag10.00 - 17.30

Onsdag10.00 - 17.30

Torsdag10.00 - 17.30

Fredag10.00 - 17.30

Lørdag10.00 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

AV-Connection
- TV, hi-fi og netværk til både private og erhverv

AV-Connection er autoriseret forhandler af førende kvalitetsmærker indenfor TV og hi-fi og tilbyder en bred vifte af skræddersyede lyd-, billede- og netværksløsninger til både private og erhverv.

AV-Connection er din specialbutik i lyd og billede samt wi-fi- og netværksløsninger. Vi forhandler verdens absolut førende brands indenfor TV og hi-fi og sikrer suveræne lyd- og billedoplevelser med fokus på både design, funktionalitet og den nyeste teknologi. Vi er eksperter i wi-fi og trådløse netværk og tilbyder netværksopsætning for både private og erhvervskunder.

Vi hjælper dig med at vælge

AV-Connection har mange års indgående kendskab til produkter og muligheder og kan derfor tilbyde seriøs og kompetent rådgivning om, hvilke løsninger der passer bedst til dig, dit hjem og dine behov. Vi står klar på sidelinjen med gode råd og vejledning undervejs i hele beslutningsprocessen, så du er sikret den rette løsning til den rette pris.

TV, audio og netværk til erhvervskunder

Vi er specialister i skræddersyede tv-, lyd-, og netværksløsninger til erhvervskunder indenfor en bred vifte af brancher og miljøer – fra kontorlandskabe, receptioner og møde- og konferencefaciliteter til for eksempel undervisningsinstitutioner, hoteller og fitnesscentre. Uanset om din virksomhed anvender lyd og billeder til information, kommunikation eller underholdning, sammensætter vi en løsning, der matcher netop din virksomheds behov.

Rådgivning om lyd og billeder

Vi tilbyder professionel og faglig rådgivning om, hvordan lyd, billeder og effektive netværk kan gøre en forskel i hverdagen i din virksomhed og sikrer, at enhver løsning indgår som et diskret design-element i virksomhedens indretning.  Vi har et indgående kendskab til den nyeste teknologi og funktionalitet og garanterer langtidsholdbare kvalitetsløsninger, der lever op til forventningerne – både i dag og i fremtiden.

Vi monterer og installerer

Vi følger hver enkelt opgave helt til dørs og klarer montering og installering hos både private og erhverv. Vores professionelle montører sikrer at din nye tv-, hi-fi- eller netværksløsning er korrekt installeret og fungerer optimalt, så du får det fulde udbytte af din investering.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System