Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Blaabjerg Radio

Blaabjerg Radio, Hørning

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Nørre Allé 9
8362 Hørning

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Blaabjerg Radio
Svend Blaabjerg

Svend Blaabjerg

Radiomekaniker/indehaver

Blaabjerg Radio
Nørre Allé 9
8362 Hørning

Telefon: 86924288

CVR.nr.: 17288393

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag13.00 - 17.30

Tirsdag13.00 - 17.30

Onsdag13.00 - 17.30

Torsdag13.00 - 17.30

Fredag13.00 - 17.30

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Blaabjerg Radio
Din specialist i lyd og billeder

Blaabjerg Radio tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor lyd og billeder - i høj kvalitet og fra verdens førende producenter.

Blaabjerg Radio er specialist i lyd og billeder og forhandler et bredt udvalg af verdens førende kvalitetsmærker indenfor radio, hi-fi, lydsystemer, tv, tv-bokse og -abonnementer samt parabol- og antenneløsninger. Blandt de stærke brands på hylderne i butikken finder du blandt andet Panasonic, BOSE, Yamaha, Tivoli Audio og Dynacord.

Skræddersyede  lyd- og billed-løsninger

Butikkens faguddannede personale har indgående produktkendskab og tilbyder personlig, faglig og ærlig rådgivning med fokus på den gode kundeoplevelse. Alle løsninger tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og bliver skræddersyet, så de matcher både krav til økonomi, design og funktionalitet.

Installation & montering

Butikkens dygtige serviceteknikere sørger for levering, montering og installation og sikrer, at du får det optimale udbytte at din nye investering. Vi har altid fokus på det gode håndværk og sørger for, at alle installationer er udført pænt og ordentligt, og at for eksempel kabler og ledninger er diskret gemt af vejen.

Reparationer på eget værksted

På butikkens eget værksted reparerer og istandsætter vi ældre og brugte produkter. Vi forlænger levetiden på for eksempel dit tv, radio eller hi-fi-anlæg og giver gamle pladespillere nyt liv. Inden vi går i gang med at reparere dit apparat, udarbejder vi altid et prisoverslag, så du kan vurdere, om du synes, at en reparation kan betale sig.

Fra Wi-Fi opsætning og hjælp til varmepumper

Udover alt indenfor lyd- og billeder har Blaabjerg Radio også et bred erfaring inden for it-hjælp i almindelighed. Vores service omfatter hjælp til opsætning af Wi-Fi og netværksløsninger, så du er sikret det optimale udbytte af din nye investering. Butikkens viden omkring Panasonic produkter omfatter også varmepumper, og vi tilbyder specialistviden og rådgivning, så du får den helt rette løsning til din bolig og behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System