Broager & Gråsten Radio

Broager & Gråsten Radio, Gråsten

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Skolegade 2
6300 Gråsten

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Broager & Gråsten Radio
Henning Christensen

Henning Christensen

Medindehaver og Salg i butik

Leif Hansen

Leif Hansen

Medindehaver og Salg i butik

Broager & Gråsten Radio
Skolegade 2
6300 Gråsten

Telefon: 74652426

CVR.nr.: 30809831

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag13:30 - 17:30

Tirsdag13:30 - 17:30

Onsdag13:30 - 17:30

Torsdag13:30 - 17:30

Fredag13:30 - 17:30

Lørdag09:30 - 12:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Broager & Gråsten Radio
 - Din lokale fagmand

Broager & Gråsten Radio er specialiseret i kvalitetsprodukter fra Panasonic og tilbyder salg, montering og service af tv og hi-fi-anlæg i hele Sønderjylland og syd for grænsen. 

Udover salg og montering af TV og hi-fi tilbyder butikkens faguddannede personale et bredt udvalg af services, der blandt andet inkluderer opsætning af parabol, antenne og kabel-tv, Wi-Fi og netværksløsninger, rådgivning om tv-abonnementer, AV-løsninger til private og erhverv og udlejning af lyd- og lysanlæg til fester.

Eget serviceværksted

Broager & Gråsten Radio råder over eget serviceværksted, hvor vi reparerer og vedligeholder alt indenfor lyd og billeder. Vi forlænger levetiden på dit tv eller hi-fi-anlæg og sørger for, at du får det bedste ud af din investering. Vi giver dig altid en professionel vurdering af, om det kan betale sig at reparere dit apparat, eller om der er mere fornuft i at købe nyt.  Du får selvfølgelig også et prisoverslag på, hvad vi forventer reparationen vil koste, så du ved, hvad du har at regne med.

Personlig service hjemme hos dig

Vores dygtige montører udfører serviceopgaver hos vores kunder og kan tilbyde både installation og montering af nye apparater såvel som reparation af eksisterende tv og hi-fi-anlæg. Vores montører udfører også antenne-arbejde og sørger blandt andet for at din parabol eller kabel-tv-løsning fungerer optimalt.

Ærlig og personlig rådgivning

Troværdig og ærlig rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kunde er omdrejningspunktet hos Broager & Gråsten Radio. Vores faguddannede personale sætter altid kundens behov i centrum og tilbyder personlig og individuel rådgivning, der matcher den enkelte kundes reelle behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System