Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Byens TV Service

Byens TV Service, Silkeborg

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Egeparken 2E
8600 Silkeborg

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Byens TV Service
Jens Aarslev

Jens Aarslev

Indehaver

Jørgen Bruun

Jørgen Bruun

Ansat

Byens TV Service
Egeparken 2E
8600 Silkeborg

Telefon: 87 57 80 75

CVR.nr.: 32478247

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:30

Tirsdag10:00 - 17:30

Onsdag10:00 - 17:30

Torsdag10:00 - 17:30

Fredag10:00 - 17:30

Lørdag09:30 - 13:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Byens TV Service
 - TV, hi-fi & personlig rådgivning

Byens TV Service er din specialist i lyd og billeder med et bredt og spændende sortiment af blandt andet Panasonic TV og Yamaha lyd- og hi-fi-anlæg

Butikkens services omfatter blandt andet salg og montering af tv og hi-fi, rådgivning om valg af tv- og internet-udbyder samt salg og opsætning af computer og tilbehør. Vi hjælper desuden med at installere og forbedre netværks- og Wi-Fi-løsninger, så vores kunder får stabil og effektiv internetadgang i hele boligen.

Faglighed & erfaring

Vores erfarne personale har stort produktkendskab og står klar til at guide vores kunder gennem hele beslutningsprocessen. Faglighed og erfaring kendertegner vores rådgivning, og vi deler gerne vores viden med dig. Vi ved, hvad der rører sig i branchen og har altid indblik i de nyeste muligheder, den sidste nye teknologi og spændende funktionalitet.

Vi vil gøre en forskel

God gammeldags service er nøgleord hos Byens TV Service, og vores mål er altid at gøre en forskel for den enkelte kunde. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov og sætter en ære i at finde netop det produkt og den løsning, som den enkelte kunde efterspørger.

Få hjælp derhjemme

Vi besøger gerne vores kunder i eget hjem. Her hjælper vi med at klarlægge, hvilken type løsning der reelt er behov for og udarbejder skræddersyede løsningsforslag, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes hjem og konkrete behov. Oplever vores kunder problemer med eksisterende apparater og installationer, kigger vores dygtige fagfolk også gerne forbi og sørger for at løse problemet.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System