Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
El-Hjørnet Egtved Lyd & Billede

El-Hjørnet Egtved Lyd & Billede, Egtved

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Aftensang 24
6040 Egtved

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Egtved Lyd & Billede er din lokale PC, TV, Radio, WIFI og hvidevarespecialist - vi har altid et godt tilbud til dig!

Med bl.a. produkter fra Panasonic, Loewe, Yamaha og en masse andre producenter, kan du finde det meste indenfor elektronik til hjemmet.

Som noget nyt har vi også et udvalg af hvidevarer - vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine - kig ind i butikken på Aftensang 24.

Vi tilbyder altid levering, montering og installation - og det er uanset om du køber en computer, et tv, en varmepumpe eller en vaskemaskine.

Kort og godt betyder det bare at vi sætter stor pris på at servicere dig!

Karsten

Karsten Antonsen

Montør og tekniker

El-Hjørnet Egtved Lyd & Billede
Aftensang 24
6040 Egtved

Telefon: 75 55 35 65

CVR.nr.: 78223111

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

MandagEfter aftale på tlf.

TirsdagEfter aftale på tlf.

OnsdagEfter aftale på tlf.

TorsdagEfter aftale på tlf.

FredagEfter aftale på tlf.

Lørdag09.30 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Egtved Lyd & Billede
Alt i elektronik til hjemmet

Egtved Lyd & Billede er leveringsdygtig i alt elektronik til hjemmet - fra TV og hi-fi til pc’er, Wi-Fi og ikke mindst hvidevarer.

Egtved Lyd & Billede er din stærke, lokale specialist i elektronik til hjemmet. Vi forhandler alt indenfor lyd og billeder herunder TV, radio og hi-fi-anlæg, pc’er såvel som Wi-Fi-løsninger, el-artikler og et bredt udvalg af diverse hvidevarer. Med produkter fra stærke brands som blandt andet Panasonic og Yamaha, er butikken leveringsdygtig i stort set alt elektronik til hjemmet, og vi har altid et godt tilbud og en løsning, der matcher dine krav og behov.

Salg & installation af hvidevarer

Butikkens store udvalg af hvidevarer omfatter blandt andet vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Vi forhandler kvalitetsmærker til gode priser, tilbyder grundig rådgivning og sørger naturligvis gerne for både levering, montering og installation, så du slipper for al besværet og blot kan tage dit nye apparat i brug.

Eget værksted

Med eget service- og reparationsværksted, montører og faguddannet personale kan vi tilbyde en bred vifte af services herunder reparation, vedligehold, montering og el-installationer. Vores kompetencer og erfaringer spænder bredt, og uanset om vi reparerer et ældre apparat eller installerer et nyt, er vi garanter for solid kvalitet og et ordentligt stykke arbejde.

Eksperter i erhvervsløsninger

Udover et stort udvalg af produkter og services til private er Egtved Lyd & Billede også specialiseret i erhvervsløsninger. Vi løser opgaver for både små, mellemstore og større virksomheder og påtager os gerne komplette entrepriser.

Lokal ekspertise og service

Som en lokal virksomhed med dybe rødder i nærmiljøet har vi altid fokus på at tilbyde vores kunder – private såvel som virksomheder - den bedste service og imødekommende, personlig rådgivning. Vi går målrettet efter at skabe gode kunde- og købsoplevelser og sætter en ære i glade og tilfredse kunder.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System