Galten Radio-TV

Galten Radio-TV, Galten

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Søndergade 10
8464 Galten

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personale hos Galten Radio-TV
Henrik Gade

Henrik Gade

Indehaver

Galten Radio-TV
Søndergade 10
8464 Galten

Telefon: 86 94 34 67

CVR.nr.: 27 54 75 40

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10.00 - 12.00 + 14.00 - 17.00

Tirsdag10.00 - 12.00 + 14.00 - 17.00

Onsdag10.00 - 12.00 + 14.00 - 17.00

Torsdag10.00 - 12.00 + 14.00 - 17.00

Fredag10.00 - 12.00 + 14.00 - 17.00

Lørdag10.00 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Galten Radio og TV

Din lokale specialist i TV, hi-fi, computere og telefoni

Galten Radio og TV er din lokale specialist indenfor blandt andet TV og hi-fi, computere, telefoni og paraboler.

Galten Radio og TV er din lokale specialist med et bredt sortiment af populære kvalitetsmærker indenfor TV og hi-fi, telefoni, paraboler og antenner, pc’ere, wi-fi og netværksløsninger. Vi har fokus på personlig service, professionel rådgivning og på at skabe tryghed for vores kunder gennem hele købsprocessen. Vi tilbyder komplette løsninger, der omfatter alt lige fra rådgivning, levering, installation og service og afslutter aldrig et projekt, før vores kunder er tilfredse.

Rådgivning hele vejen

Vores medarbejderes vigtigste opgave er at sørge for, at kunderne får netop den løsning, der dækker deres behov.  Vi tilbyder derfor altid professionel rådgivning og guider vores kunder gennem hele processen – fra det første besøg i butikken til det nye produkt er leveret, installeret og klar til brug.

Installation og montering

Vores servicetekniker sørger altid for, at dit nye apparat bliver installeret korrekt og fungerer, som det skal, inden han forlader dit hjem. Det er vigtigt, at du er fortrolig med, hvordan din nye investering fungerer, og derfor giver vi dig  altid en grundig instruktion i, hvordan teknikken virker.

Få besøg af vores servicetekniker

Vores teknikere tilbyder desuden en bred vifte af serviceopgaver hos både private og erhverv. Har du brug for assistance til for eksempel kabeltræk, netværksopsætning, opsætning af antenne eller parabol, har vi kompetencerne og erfaringen til at sikre, at du får en effektiv løsning, der matcher dit behov. 

Reparationer på eget værksted

Galten Radio og TV har eget moderne værksted, hvor vores faguddannede teknikere kan håndtere alle former for reparationsopgaver og er specialister i en bred vifte af førende brands indenfor TV, hi-fi og computere. Overvejer du, om det kan betale sig at reparere dit apparat, garanterer vi altid en ærlig og faglig vurdering og giver dig et ufopligtende tilbud på, hvad en eventuel reparation vil koste.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System