Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Geertsen Radio

Geertsen Radio, Nakskov

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Søndergade 11
4900 Nakskov

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Geertsen Radio
Brian Andersen

Brian Andersen

Ejer/sælger

Dan Mathiesen

Dan Mathiesen

Ejer/sælger

Geertsen Radio
Søndergade 11
4900 Nakskov

Telefon: 54 92 60 60

CVR.nr.: 32088937

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag09.30 - 17.00

Tirsdag09.30 - 17.00

Onsdag09.30 - 17.00

Torsdag09.30 - 17.00

Fredag09.30 - 18.00

Lørdag09.30 - 13.30

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Geertsen Radio Eftf.
Din lokale elektronik-specialist

Geertsen Radio tilbyder et bredt udvalg af kvalitets-elektronik og garanterer kompetent rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Geertsen Radio er din lokale elektronikforhandler med speciale i produkter fra Panasonic. Vi kan tilbyde hele Panasonics store og omfattende produktsortiment, der omfatter blandt andet den nyeste fladskærmsteknologi, radio og hi-fi, varmepumper, hvidevarer og andre typer elektronik til hjemmet. Udover Panasonic er vi også forhandler af en bred vifte af andre markedsførende elektronik-brands.

Personlig rådgivning

Med et omfattende produktkendskab og stort teknisk indblik kan vores faguddannede personale tilbyde grundig og personlig rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, livsstil, boligindretning og naturligvis økonomi. Vores fokus er altid på at sikre kunderne en god købsoplevelse og en løsning, der lever op til forventningerne og skaber glæde langt ud i fremtiden.

Pc’er & telefoni

Udover TV og hi-fi-udstyr er Geertsen Radio Eftf. også specialiseret i salg og service af mobiltelefoner og computere. Vi sælger både stationære og bærbare computere og kan blandt andet tilbyde opsætning af pc’er, Wi-Fi og netværk. Vi kan desuden tilbyde en række fejlfindings- og reparations-services, der forlænger levetiden for din pc eller telefon.

God service hele vejen

Hos Geertsen Radio Eftf. anser vi det som vores fineste opgave at løse vores kunders ønsker så hurtigt og billigt som muligt og efterfølgende yde den support, som kunden har brug for. Vi tilbyder således både montering og installation og rådgiver løbende vores kunder om brug af deres nye produkt, så de er sikret den ultimative brugsoplevelse.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System