Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Gert Radio & TV

Gert Radio & TV, Skælskør

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Algade 45
4230 Skælskør

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Gert Radio & TV
Gert Nielsen

Gert Nielsen

Indehaver/Salg

Gert Radio & TV
Algade 45
4230 Skælskør

Telefon: 58 19 00 92

CVR.nr.: 31668948

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10.00 - 16.00

Tirsdag10.00 - 16.00

OnsdagLukket - men tlf. er åben

Torsdag10.00 - 16.00

Fredag10.00 - 16.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Gert Radio & TV
Elektronik til private og erhverv

Gert Radio & TV forhandler et stort udvalg af kvalitetselektronik til både private og erhverv. Faglig rådgivning, teknisk ekspertise og en tryg købsoplevelse er naturligvis en selvfølge.

Gert Radio & TV forhandler et bredt udvalg af elektronik til både private og erhverv med speciale i alt indenfor lyd og billeder. Butikkens brede produktsortiment omfatter blandt andet den nyeste fladskærmsteknologi og hi-fi-systemer med fokus på stærke kvalitetsmærker fra verdens førende producenter. Med en bred vifte af tv-abonnementer og driftssikre parabol- og antenne-løsninger, er Gert Radio & TV din garanti for lyd og billeder i absolut højeste kvalitet.

De fleste fagområder

Det brede produktudvalg inkluderer også pc’er og Wi-Fi-løsninger, telefoner og telefonabonnementer, og ikke mindst en række professionelle løsninger til erhverv som for eksempel højttaleranlæg og projektorer. Uanset produkttype er innovativt design, stærk funktionalitet og suveræn brugervenlighed omdrejningspunktet for butikkens brede vifte af modeller og løsninger.

Kompetent og faglig rådgivning

Med et stort produktkendskab og næsten 50 års brancheerfaring kan vi hos Gert Radio & TV tilbyde vores kunder kompetent og faglig rådgivning. Vi deler gerne ud af vores store viden om produkter, løsninger og muligheder og sætter en ære i at klæde vores kunder grundigt på inden et køb.

Service og tryghed - fra start til slut

Vores service og rådgivning stopper imidlertid ikke med et køb. Vi sætter derimod en ære i at tage hånd om vores kunder gennem hele forløbet - både før, under og efter købet.  Vores mål er at sikre kunderne en tryg købsoplevelse og ikke mindst løsninger, der lever op til krav, behov og forventninger – både nu og i fremtiden.

Dag-til-dag-service

Vi tilbyder hurtig og effektiv dag-til-dag-service og løser monterings-, opsætnings- og reparations-opgaver af enhver art og størrelsesorden. Vi kan påtage os at løse en bred vifte af tekniske udfordringer med kort varsel, så du slipper for unødvendig ventetid og kan få fornøjelse af dit nyindkøbte apparat med det samme.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System