Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Hi-Fi Huset ApS

Hi-Fi Huset ApS, Svendborg

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vestergade 96
5700 Svendborg

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Hi-Fi Huset ApS
Sonny Olsson

Sonny Olsson

Salg / Montør

Hi-Fi Huset ApS
Vestergade 96
5700 Svendborg

Telefon: 36775200

CVR.nr.: 32947387

Send e-mail til butikken

Åbningstider

MandagLukket

Tirsdag11:00 - 17:30

Onsdag11:00 - 17:30

Torsdag11:00 - 17:30

Fredag11:00 - 17:30

Lørdag10:00 - 14:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Hi-Fi Huset
Lyd og billeder i særklasse

Hi-Fi Huset er som navnet antyder specialister i hi-fi-løsninger og leveringsdygtige i suveræne lyd- og billedoplevelser i absolut særklasse.

Butikken fører et bredt udvalg af hi-fi-produkter fra verdens førende producenter og er eksperter i at levere kvalitetslyd i absolut særklasse. Derudover byder butikken på et bredt udvalg af TV-løsninger – fra den nyeste fladskærmsteknologi, design og funktionalitet, til parabol- og antenneløsninger og salg af diverse tv-abonnementer. 

Bliv klædt godt på til dit køb

Vores faguddannede personale står altid til rådighed med grundig og professionel rådgivning. Vi har et stort produktkendskab, viden om de mange muligheder på markedet og giver os altid god tid til at vejlede vores kunder. Alle vores produkter er desuden klar til demonstration, så vi kan give dig et solidt beslutningsgrundlag inden et eventuelt køb.

Få oplevelsen hjem i stuen

Som en ekstra service tilbyder vi også hjemmebesøg, hvor vores kunder kan opleve eksklusive tv- og hi-fi-produkter hjemme i deres egen stue for at få den komplette og ultimative oplevelse af lyd og billeder i de helt rette rammer.

Unikt lytterum

Hos Hi-Fi Huset er vi eksperter i lyd, og vi går aldrig på kompromis med den gode lydoplevelse. Det mener vi heller ikke, at vores kunder skal, og derfor har vi indrettet et helt unikt lytterum. Her kan vores kunder opleve kvaliteten af vores produkter, høre forskellen og finde tid til at fordybe sig i detaljer og lydkvalitet.

Wi-Fi-eksperter

Udover TV og hi-fi er Hi-Fi Huset også leveringsdygtige i en lang række specialløsninger, og vi er blandt andet certificerede Wi-Fi-eksperter med fokus på komplette løsninger. Vi tilbyder blandt andet rådgivning om, installation og opsætning af driftssikre Wi-Fi-systemer og netværk til både private og erhverv.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System