Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
J & M Radio

J & M Radio, Korsør

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Nygade 8
4220 Korsør

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos J&M Radio ApS
Jørgen Rasmussen

Jørgen Rasmussen

Indehaver, daglig leder

Michael Thomsen

Michael Thomsen

Indehaver, vores ansigt i marken

J & M Radio
Nygade 8
4220 Korsør

Telefon: 58 37 48 14

CVR.nr.: 14209948

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag9.30 - 17.30

Tirsdag9.30 - 17.30

Onsdag9.30 - 17.30

Torsdag9.30 - 17.30

Fredag9.30 - 18.00

Lørdag10.00 - 13.30

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

J & M Radio Aps
Når kvalitet tæller

J & M Radio Aps tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmærker indenfor tv og hi-fi og er desuden din lokale specialist i varmepumper.

J & M Radio Aps Korsør er din lokale forhandler af alt indenfor lyd- og billeder til både private og erhverv og byder indenfor til et bredt sortiment af de absolut stærkeste brands og kvalitetsmærker. Uanset om du er på udkig efter et nyt tv, den bedste surround-lyd,  hi-fi eller en ny computer, finder du en løsning, der matcher dit behov og budget.

Specialist i varmepumper

Udover tv, hi-fi og computere er J & M Radio Aps også specialiseret i salg og montering af varmepumper. Vi har et bredt kendskab til de forskellige løsninger på markedet og tilbyder professionel rådgivning, der sikrer kunderne den mest effektive og økonomiske løsning. Vi guider vores kunder gennem hele beslutningsprocessen og tager hånd om det komplette projekt – fra rådgivning, til levering og montering.

Suveræn service & personlig rådgivning

Den gode kundeoplevelse er omdrejningspunktet hos J & M Radio, og butikken har fokus på kvalitet udover det sædvanlige, både når det gælder produkter og betjening. Med mere en tre årtiers brancheerfaring har J & M Radio den viden og faglige ekspertise, der skal til, for at kunne tilbyde kompetent rådgivning og personlig service med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System