Jelling Radio-TV

Jelling Radio-TV, Jelling

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Stationsvej 15
7300 Jelling

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Jelling Radio-TV
Morten Elwarth

Morten Elwarth

Indehaver og teknik

Ib Jensen

Ib Jensen

Salg og Teknik

Tinna Kristensen

Tinna Kristensen

Salg

Jelling Radio-TV
Stationsvej 15
7300 Jelling

Telefon: 75 87 21 44

CVR.nr.: 42713724

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag13:00 - 17:00

Tirsdag13:00 - 17:00

Onsdag13:00 - 17:00

Torsdag13:00 - 17:00

Fredag13:00 - 17:00

Lørdag09:00 - 12:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Jelling Radio-TV
Din lokale elektronik-leverandør

Jelling Radio-TV er din lokale elektronik-leverandør og forhandler et bredt udvalg af blandt andet tv, radio, hi-fi og pc’er i høj kvalitet.

Jelling Radio-TV er din lokale elektronik-leverandør med et omfattende udvalg af produkter indenfor radio og tv, fladskærme, computere og tablets, lyd og hi-fi, foto og video, og parabol og antenne-løsninger. Vi forhandler udelukkende stærke brands og kvalitetsløsninger fra nogle af verdens absolut førende producenter, der går forrest med ny teknologi, stærk funktionalitet og stilsikkert design.

Installation & montering

Vi er leveringsdygtige i komplette løsninger og tilbyder både installation og montering af alle typer produkter – fra fladskærme til hi-fi-anlæg og pc’er. Vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk og garanterer et professionelt stykke arbejde med sans for de små detaljer og den flotte finish.

Skræddersyede løsninger

Et højt serviceniveau og reel betjening er omdrejningspunktet for den gode kundeoplevelse, og

vores faguddannede personale sætter en ære i altid at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde. For os handler det om at skabe tilfredse kunder, og derfor sælger vi hellere det rigtige fremfor det dyreste, og tilbyder kunderne netop den løsning, der matcher deres individuelle forventninger og krav.

Kabel-tv & antenner

På vores eget serviceværksted tilbyder vi reparation og vedligehold af alt elektronik og alle fabrikater. Vores dygtige og faguddannede teknikere kører også ud og løser diverse tekniske udfordringer hos vores kunder. Vi er særligt specialiseret i kabel-tv og antenne-løsninger, der sikrer vores kunder stabilt og driftssikkert tv-signal og suveræn billedkvalitet.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System