Jørgensen Radio og TV

Jørgensen Radio og TV, Præstø

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vesterbro 1
4720 Præstø

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Personalet hos Jørgensen Radio og TV
Palle Jørgensen

Palle Jørgensen

Indehaver, sælger og montør

Ib Jørgensen

Ib Jørgensen

Sælger og bogholderi

Jørgensen Radio og TV
Vesterbro 1
4720 Præstø

Telefon: 55 94 12 03

CVR.nr.: 20687770

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:30

Tirsdag10:00 - 17:30

OnsdagLukket

Torsdag10:00 - 17:30

Fredag10:00 - 18.00

Lørdag9.00-13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Panasonic Center Jørgensen Radio & TV
Lyd og billeder i højeste kvalitet

Din lokale radio- og tv-forhandler med fokus på lyd- og billedoplevelser i højeste kvalitet, kompetent rådgivning og gode kundeoplevelser.

Panasonic Center Jørgensen Radio & TV er din lokale radio- og tv-forhandler med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter på hylderne – fra den nyeste fladskærmsteknologi til suveræne lydoplevelser. Det brede produktsortimentet omfatter blandt andet tv, radio, hi-fi, pc’er og tilbehør, og den hyggelig butik byder indenfor til Sydsjællands bedste service og et kompetent og imødekommende personale, der ved hvad de taler om.   

Kunden i centrum

Med flere årtiers erfaring kan vi tilbyde et omfattende branche- og produktkendskab og stor teknisk ekspertise, der gør en forskel for vores kunder. Vi tilbyder løsningsorienteret og ikke mindst faglig kompetent rådgivning, guider kunderne gennem hele købsprocessen og sikrer tryghed fra start til slut.

Lad os klare besværet

Butikkens brede vifte af serviceydelser omfatter naturligvis installation, montering og opsætning af blandt andet TV, hi-fi, højttalere, wifi, netværk og pc’er. Vi tager os af alt besværet, kører ikke før du er tilfreds og sætter en ære i at sørge for, at du får den ultimative oplevelse med dit nye produkt.  Vi kan også tilbyde reparation og vedligehold af tv- og audioprodukter og er eksperter i at forlænge levetiden på dit apparat.

Suveræne tv-oplevelser

Vi er også specialiseret i parabol- og antenneløsninger og forhandler en bred vifte af tv- abonnementer fra markedets absolut førende leverandører. Er der knas med antenneforholdene, sne på skærmen, eller er du utilfreds med din tv-leverandør, så kan vi løse problemet og bane vejen for tv-oplevelser af højeste kvalitet.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System