Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Milo Lyd & Billede

Milo Lyd & Billede, Rødovre

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Rødovre Centrum 1 M, st. 22.
2610 Rødovre

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

René Milo

René Milo

Indehaver

Jan Rene Pedersen

Jan Rene Pedersen

Butikschef og Bang & Olufsen Ansvarlig

Carina Milo

Carina Milo

Salg og Bogholderi

Nikolaj Dalberg

Nikolaj Dalberg

Salg og Support

Martin Milo

Martin Milo

Salg og Support

Christian Bøje Jørgensen

Christian Bøje Jørgensen

Salg og Support

Milo Lyd & Billede
Rødovre Centrum 1 M, st. 22.
2610 Rødovre

Telefon: 36 41 00 11

CVR.nr.: 27905293

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10.00 - 19.00

Tirsdag10.00 - 19.00

Onsdag10.00 - 19.00

Torsdag10.00 - 19.00

Fredag10.00 - 19.00

Lørdag10.00 - 18.00

Søndag10.00 - 16.00

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Milo Lyd & Billede
- en verden af lyd- og billeder

Med et bredt sortiment af verdens suverænt stærkeste brands indenfor TV og hi-fi byder Milo Lyd & Billede på unikt design, kompromisløs kvalitet og personlig service udover det sædvanlige.

Milo Lyd & Billede er din specialbutik indenfor lyd- og billeder med et bredt sortiment af markedets absolut førende brands inden for TV og hi-fi. Nyskabende design og kompromisløs kvalitet er kendetegnende for butikkens udvalg, der blandt andet omfatter B&O, Bose, Sonos, Yamaha, Technics og Panasonic.

Designermøbler til tv og hi-fi

Butikken forhandler også et bredt udvalg af specialdesignede kvalitetsmøbler og rådgiver dig i, hvordan du kan indrette dit hjem, så du er sikret den ultimative lyd- og billedoplevelse. Frislev-møbelserien er designet til at matche dit valg af tv eller hi-fi og indgår som et diskret og moderne element i din boligindretning.

Faguddannet personale

Det er ofte en investering at anskaffe sig nyt tv og hi-fi, og derfor er det vigtigt, at du vælger en langtidsholdbar løsning, der matcher hele familiens behov, din boligindretning og økonomi. Hos Milo Lyd & Billede guider vores faguddannet personale dig gennem hele købsprocessen og sikrer dig en løsning, der bringer glæde – både nu og i fremtiden.

Velkommen til vores to eksklusive butikker i Rødovre Centrum

Efter ca. 40 år i arkaden på Valhøjs Allé, er vi nu flyttet til Rødovre Centrum. Her vil du opleve, at alt dufter af nyt. Vi har åbnet to butikker, som vi faktisk er ret stolte af. En rendyrket butik med alt inden for Bang & Olufsen og vores Panasonic Center, hvor du finder markedets øvrige topprodukter.

En verden til forskel!

Det er ikke blot vores slogan - det er virkelighed. For her i Rødovre Centrum møder du en verden af oplevelser inden for lyd og billede. Men det du også møder er entusiastiske medarbejdere - gamle som nye - der evner at lytte og rådgive, så du får præcis den totalløsning, der gør dig mere end tilfreds.

Vi har valgt verdens bedste mærkevarer

Vi handler udelukkende med høj kvalitet. Derfor har vi valgt Bang & Olufsen, Sonos, Bose, Yamaha, Klipsch, Technics og naturligvis Panasonic som vores hovedmærker. Hver for sig er de unikke inden for design og kvalitet, og sammen med vores Frislev møbelserie kan de kombineres til verdens bedste lyd- og billedsystemer. Men verdens bedste mærkevarer kan ikke gøre det alene. Derfor kan du glæde dig over, at vi har den knowhow og entusiasme der skal til for at give dig ”verdens bedste” personlige rådgivning før og efter købet.

Du bestemmer serviceniveauet

Selvfølgelig er du velkommen til ”bare” at købe et produkt, hvis du på forhånd har besluttet, hvad du vil have. Men i princippet sælger vi ikke ”papkasser” - vi sælger løsninger, fordi det giver større tilfredshed. Derfor vil du også mærke, at vi interesserer os mere for vores kunder end normalt. Hvis vi selv skal sige det, så får vi hurtigt en fingerspidsfornemmelse af, hvilket serviceniveau hver enkelt kunde har lyst til. 

Rådgivning inden det endelige valg

Anskaffelse af et komplet billed- og lydsystem kan være en investering af en vis størrelse. Netop derfor er det af vital betydning, at løsningen matcher alle krav og forhold - både nu og her og på lang sigt. Og her tænker vi på alt lige fra livsstil, favoritgenrer inden for tv-udsendelser og musik, familieforhold, boligindretning og naturligvis økonomi. Så hvis du undrer dig over hvorfor vi spørger så meget, så ved du nu hvorfor.

Møbler er en del af vores rådgivning

Og det er de fordi de giver en rigtig god balance mellem eksklusiv boligindretning og praktisk betjening af produkterne. I princippet kan vi skræddersy den eller de reoler, der passer til dit lyd- og billedsystem, dit hjem og din personlige smag. Møblerne er specialdesignede med huller til kabelføring, der er mulighed for ventilation, og du kan fjernbetjene dit system uden at åbne de håndpolstrede stoflåger. Læs mere under Frislev møbler!

Montering

Vi har faguddannede montører, der er tilknyttet Milo lyd&billede - og de har de mange års erfaring med installationer og montering. Dér hvor systemerne ikke fungerer trådløst, har de evnen til at gøre ledninger ”usynlige”. Men inden de går i gang, har vi naturligvis lavet en opmåling af boligen, og vi har udarbejdet et indretningsforslag og et prisoverslag, vi er enige om.

Netkøb med personlig betjening

Hvis du f.eks. bor langt væk, så har du mulighed for at benytte dig af køb her på vores hjemmeside. Læs mere under ”Seriøst køb på nettet”!

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System