Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Mølholm Radio og AV Teknik

Mølholm Radio og AV Teknik, Vejle

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Storhaven 7
7100 Vejle

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Mølholm Radio og AV Teknik
Morten Elwarth

Morten Elwarth

Indehaver og teknik

Bent Bang Jakobsen

Bent Bang Jakobsen

Salg

Anders Bang Jakobsen

Anders Bang Jakobsen

Teknik

Mølholm Radio og AV Teknik
Storhaven 7
7100 Vejle

Telefon: 7582 2299

CVR.nr.: 31497027

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag12.00 - 17.00

Tirsdag12.00 - 17.00

Onsdag12.00 - 17.00

Torsdag12.00 - 17.00

Fredag12.00 - 17.00

LørdagLukket

SøndagLukket

Telefon09.00 - 17.00

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Mølholm Radio & AV-Teknik ApS
Din seriøse faghandel

Mølholm Radio & AV-Teknik ApS er professionel leverandør af lyd og billeder til private såvel som erhverv.

Mølholm Radio & AV Teknik ApS er din seriøse TV- og radio-faghandel med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter. Produktsortimentet omfatter blandt andet den nyeste fladskærmsteknologi, DAB+ radioer, soundbars, hi-fi-systemer og computere. Vi forhandler produkter i alle prisklasser - fra solide og driftssikre standardløsninger til stilsikre, high-end produkter til den designbevidste og kræsne kunde.

Rådgivning & service

Vi har stort produktkendskab, mange års erfaring fra branchen og solid teknisk knowhow, der sikrer vores kunder kompetent og professionel rådgivning både før og efter købet. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete ønsker og behov og finder en løsning, der lever op til forventningerne – både når det gælder pris, kvalitet, design og funktionalitet.

Pc’er & Wi-Fi

Vi har mange års erfaring med salg og opsætning af både bærbare og stationære pc’er og kan hjælpe dig med at finde præcis den computer, der dækker dit behov. Vi hjælper også med opsætning og installation af for eksempel Wi-Fi og netværk og sikrer dig en driftssikker og stabil løsning, der fungerer upåklageligt i hverdagen.

Erhvervsløsninger

Udover at servicere private kunder tilbyder Mølholm Radio & AV-Teknik også en bred palet af produkter og systemer til erhvervskunder. Vi kan håndtere både små og store opgaver og kan tilbyde at styre hele projektet sikkert i hus.

Eget værksted

Vi råder over eget værkssted og faguddannende montører, der kan løse en bred vifte af reparations-, monterings-, installations- og serviceopgaver. Vi kan håndtere stort set alle tekniske udfordringer og sætter en ære i at levere et solidt og ordentligt stykke arbejde.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System