Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Morsø Antenne og Parabol Service

Morsø Antenne og Parabol Service, Nykøbing Mors

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Havnen 1
7900 Nykøbing Mors

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder
Morsø Antenne og Parabol Service
Havnen 1
7900 Nykøbing Mors

Telefon: 97721222

CVR.nr.: 26532825

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10.00 -17.00

Tirsdag10.00 -17.00

Onsdag10.00 -17.00

Torsdag10.00 -17.00

Fredag10.00 -17.00

Lørdag10.00 - 12.00 (fra 1 oktober til 1 maj)

SønfagLukket

Telefon08.00 - 17.00 (27205122)

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Morsø Antenne og Parabolservice
Din lokale elektronik faghandel

Du behøver kun handle ét sted: Morsø Antenne og Parabolservice har det hele. Fra tv, hi-fi, og antenneløsninger til varmepumper, telefoner og pc’er.

Morsø Antenne og Parabolservice er din lokale elektronik faghandel med et bredt produktudvalg til både private og erhverv. Vores sortiment omfatter alt indenfor tv og hi-fi fra en vifte af anerkendte mærker og kombineret med et bredt udvalg af tv-abonnementer fra førende leverandører, sikrer vi dig tv-oplevelser i absolut særklasse.

Paraboler og antenner

Vi er desuden leveringsdygtige i parabol- og antenneløsninger, der er din garanti for stabile og driftssikre modtageforhold. Vi rådgiver dig om, hvilken løsning, der matcher dit behov og sørger for opsætning og installation. Vi løser tekniske udfordringer af enhver art og kører ikke, førend løsningen fungerer optimalt og til din tilfredshed.

Pc’er og telefoner

Vores brede produktsortiment omfatter også pc’er, Wi-Fi, netværksløsninger og diverse tilbehør såvel som telefoner og telefonabonnementer. Vores dygtige medarbejdere har stor produktviden og teknisk indsigt og står klar til at hjælpe dig med at finde netop den pc’er eller telefon, der dækker dine behov og forventninger. Vi giver dig et ærligt og kompetent overblik over muligheder, modeller og løsninger og sørger for at klæde dig grundigt på til dit køb.

Energieffektive varmepumper

Morsø Antenne og Parabolservice forhandler også energieffektive og miljøvenlige varmepumper. Vi har et bredt udvalg af modeller og løsninger, der kan dække ethvert opvarmnings- og kølingsbehov. Vi kan tilbyde et indgående produktkendskab, og vi ved, hvad vi taler om, når vi hjælper dig med at finde netop den løsning, der passer til din bolig.

Eget værksted og montører

Vi råder over eget værksted og egne montører og tilbyder alt indenfor reparation, vedligehold, montering og installation. Uanset om du skal have installeret din nye varmepumpe eller have forlænget levetiden på dit tv, står vores dygtige teknikere klar til at løse opgaven. Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, står klar til at hjælpe både før, under og efter dit køb, og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System