Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
NB Radio

NB Radio, Roskilde

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Industrivej 3
4000 Roskilde

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos NB Radio
Knud Olsen

Knud Olsen

Salg, indkøb og hjemmeside

Peter Mailand

Peter Mailand

Reparationer, levering, montering, efterservice

Hanne Olsen

Hanne Olsen

Bogholder

NB Radio
Industrivej 3
4000 Roskilde

Telefon: 46 35 27 91

CVR.nr.: 87205312

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:00

Tirsdag10:00 - 17:00

Onsdag10:00 - 17:00

Torsdag10:00 - 17:00

Fredag10:00 - 17:00

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

NB Radio
Specialist i lyd og billeder

Faguddannet personale, suveræn rådgivning og et bredt udvalg af produkter og kvalitetsmærker. NB Radio er din garanti for et godt køb.

NB Radio er specialist i elektronik til både private og erhverv og er leveringsdygtige i en bred vifte af produkttyper og mærker fra verdens absolut førende leverandører. Kvalitet, design og innovativ funktionalitet er omdrejningspunktet for butikkens brede produktsortiment, der omfatter blandt andet tv- og lyd-produkter, tv-abonnementer og energieffektive varmepumper til boliger af enhver størrelse.

Faglig & kompetent rådgivning

Vi har mange års erfaring med hele vores produktsortiment og har et grundigt kendskab til de mærker og brands, vi forhandler. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente faglig og kompetent rådgivning om valg og brug af produkter. Vi tager os altid god tid til den enkelte kunde, går aldrig på kompromis med den gode service og sætter en ære i at skabe gode kundeoplevelser – hver gang.

Lad os klare besværet

Vi tager os gerne af alt besværet og sørger for både levering og montering, så du er sikret det optimale udbytte af din nye investering. Vores faguddannede montører har erfaring med alle produkttyper og står til rådighed, uanset om det gælder nyt tv, hi-fi-anlæg, paraboler, varmepumper, opsætning Wi-Fi eller noget helt andet. Vi leverer naturligvis altid et professionelt stykke arbejde med sans for de håndværksmæssige detaljer og kører ikke, før du er tilfreds.

Reparation af TV og hi-fi

Vi råder over eget værksted, hvor vi løser en bred vifte af reparationsopgaver. Vi er specialiserede i reparation af tv- og lydprodukter og har erfaring med en lang række forskellige mærker og produkttyper. Inden vi går i gang med reparationsarbejdet giver vi naturligvis et overblik over pris og omfang og ikke mindst ærlig rådgivning om, hvorvidt en reparation kan betale sig.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System