Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
OBM ANTENNER & TV

OBM ANTENNER & TV, Højby

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Højby Stationsvej 3E
4573 Højby

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder
OBM ANTENNER & TV
Højby Stationsvej 3E
4573 Højby

Telefon: 59 30 26 94

CVR.nr.: 18 98 11 73

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider
Mandag-Fredag: 9.00 ? 17.00 (Telefon fra 8.30)
Lørdag: 10.00 ? 12.00
Søndage: Lukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

OBM Antenner og TV
- Salg og service af TV & hi-fi

OBM Antenner og TV tilbyder salg, service og installation af en bred vifte af produkter – fra tv og hi-fi, til pc’er, Wi-Fi, tyverisikring og varmepumper.

OBM Antenner og TV er din lokale fagmand og byder indenfor i en lille, lokal butik med eget værksted, et imponerende bredt produktudvalg, hjælpsomme og imødekommende medarbejdere, professional rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Bredt produktudvalg – tv & hi-fi

Butikkens meget brede sortiment omfatter blandt andet markedets mest populære mærker og produkter indenfor TV og hi-fi-systemer, tv-abonnementer fra et bredt udvalg af leverandører, salg og opsætning af parabol-, antenne- og kabel-tv-løsninger såvel som pc’er, Wi-Fi- og netværksløsninger. Butikken er desuden specialiseret i varmepumper og tilbyder rådgivning om og montering af effektive og økonomiske varmepumpeløsninger, der dækker din boligs behov.

Alarm- og overvågningssystemer

OBM Antenner og TV er også specialist i alarm- og overvågningssystemer til private hjem og mindre virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger og systemer, der sikrer din bolig eller virksomhed mod uventede gæster. Vi har stort produkt- og branchekendskab og kan tilbyde professionel og kompetent rådgivning om, hvilket alarm- og overvågningssystem der bedst imødekommer dine ønsker, krav og behov.

Hurtig & effektiv service

Vi tilbyder hurtig og effektiv service og løser diverse service- og installationsopgaver over hele Odsherred hos både private og erhverv. Vores fleksible og faguddannede serviceteam kan reagere med kort varsel, når du har brug for hjælp, og garanterer at arbejdet bliver udført professionelt og til din tilfredshed.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System