Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Panasonic Center Blokhus
Vigtigt:
Da jeg har besluttet at fokusere på udeservice hos kunderne, lukker jeg ned for den fysiske butik.
Fremover kan jeg træffes på mobil 27 777 888. Ser frem til at høre fra dig.
Venlig hilsen
Per

Panasonic Center Blokhus, Blokhus

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Rønliensvej 24
9492 Blokhus

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Personalet hos Panasonic Center Blokhus
Per Balle Danielsen

Per Balle Danielsen

Indehaver / Montør

Panasonic Center Blokhus
Rønliensvej 24
9492 Blokhus

Telefon: 27 777 888

CVR.nr.: 14691707

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Butikken er lukket.

For udeservice ring 27 777 888.

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Panasonic Center Blokhus
Din lokale specialist

 Fra lyd og billeder i særklasse til energieffektive varmepumper, lifte, paraboler og antenner. Du finder det hele hos Panasonic Center Blokhus.

Panasonic Center Blokhus (tidligere Antennemontøren) forhandler et bredt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor lyd og billeder herunder blandt andet den nyeste fladskærmsteknologi og hi-fi-anlæg fra nogle af verdens absolut førende brands. Butikkens kompetencer og produktsortiment omfatter desuden varmepumper, lifte, parabol- og antenneløsninger, tv-abonnementer, pc’er og Wi-Fi.

Specialist i varmepumper

Vi er særligt specialiserede i energieffektive og miljøvenlige varmepumper, der er din garanti for behagelige temperaturer inden døre – både sommer og vinter.  Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af modeller fra Panasonic til boliger af enhver størrelse og ethvert opvarmnings- og kølingsbehov. Vi har et indgående produktkendskab og tilbyder professionel rådgivning om, hvilken varmepumpe, der matcher netop din bolig.

Paraboler & antenner

Vi er desuden specialister i parabol- og antennesystemer, der sikrer dig optimale signalforhold og tv-oplevelser af højeste kvalitet. Med mange års erfaring indenfor branchen kan vores faguddannede montører tilbyde rådgivning om, hvilket parabol- og antennesystem, du har brug for, og ikke mindst professionel installation af din løsning.

Installation & montering

Uanset hvilken løsning eller produkt, der er tale om, tilbyder Panasonic Center Blokhus installation, opsætning, montering og reparation. Vores serviceafdeling og dygtige teknikere håndterer hurtigt og effektivt tekniske udfordringer af enhver art og sikrer dig det optimale udbytte af din investering.     

Liftudlejning

Panasonic Center Blokhus udlejer moderne og driftssikre lifte i forskellige størrelser til både private og erhverv. Vores udstyr er i høj kvalitet, overholder naturligvis alle lov- og sikkerhedsmæssige krav og kan anvendes til både mindre renoveringsopgaver hos private og til større entrepriser.

Rådgivning der gør en forskel

Kvalitet, professionel service og seriøs rådgivning er altid omdrejningspunktet for vores faguddannede personale, der gerne deler ud af viden og teknisk knowhow. Vi går altid efter at skabe en tryg og positiv købsoplevelse og sikre hver enkelt kunde den perfekte løsning, der matcher både forventninger, drømme og konkrete behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System