Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Panasonic Center Rødovre

Panasonic Center Rødovre, Rødovre

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Roskildevej 260
2610 Rødovre

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Sommer Rødovre
Jimmy Bjergstad

Jimmy Bjergstad

Butikschef, salg og kundeopfølgning

Emil Andersen

Emil Andersen

Teknisk chef, edb-områder

Panasonic Center Rødovre
Roskildevej 260
2610 Rødovre

Telefon: 36 72 27 00

CVR.nr.: 1527 3593

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:30

Tirsdag10:00 - 17:30

Onsdag10:00 - 17:30

Torsdag13:00 - 17:30

Fredag10:00 - 17:30

Lørdag09:00 - 13:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Panasonic Center Rødovre
- Suveræne lyd- og billedoplevelser

Panasonic Center Rødovre er leverandør af suveræne lyd- og billedoplevelser og tilbyder en bred vifte af specialløsninger til både private og erhverv.

Panasonic Center Rødovre er din specialist i alt indenfor lyd og billeder og forhandler den nyeste teknologi og funktionelt, tidløst design fra en stribe af verdens absolut førende producenter. Vi tilbyder et bredt udvalg af TV, OLED og LED og tilbyder kompetent og professionel rådgivning om, hvilken løsning der imødekommer dine forventninger til blandt andet design, brugervenlighed og billedkvalitet.

TV fra alle verdenshjørner

Når du har valgt dit tv, forhandler vi diverse tv-pakker og kan rådgive dig om hvilken leverandør, der imødekommer dine krav og ønsker til nyheder, sport og underholdning. Vi tilbyder blandt andet Boxer TV, YouSee, Canal Digital og Viasat og er desuden eneleverandør af japanske NHK TV i Norden.

Lyd i verdensklasse

Vi er eksperter i suveræne lydoplevelser og fører et bredt sortiment af udstyr og tilbehør, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores brede sortiment omfatter blandt andet sound bars, hi-fi-anlæg, DAB+ radioer, hovedtelefoner og lydoptagere. Uanset om du lytter til radio, musik eller tv, så har vi en løsning, der sikrer dig lyd i verdensklasse.

Løsninger målrettet erhverv

Vores ekspertise omfatter desuden en bred vifte af professionelle og specialiserede erhvervsløsninger målrettet både større og mindre virksomheder. Vi tilbyder blandt andet et udvalg af diktafoner til brug ved interviews eller møder, konferencer med ekspertise i læge- og advokatsystemer, tale-til-tekst-løsninger såvel som hjælp til pc- og netværksopsætning.

Service & kvalitet

Uanset om du er privat eller erhvervskunde sætter vi den personlige betjening i højsædet. Vi har fokus på den enkelte kundes konkrete behov, og vores faguddannede personale tilbyder altid kompetent, faglig og ærlig rådgivning. Vi lever af tilfredse kunder og går aldrig på kompromis, når det gælder service og kvalitet.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System