Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Radio og TV-Gården

Radio og TV-Gården, Tistrup

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Storegade 15
6862 Tistrup

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Radio og TV Gården - Tistrup
Jørgen Bertelsen

Jørgen Bertelsen

Ejer, Salg service og montering

Mette Bertelsen

Mette Bertelsen

Butik, bogholderi

Torben Pedersen

Torben Pedersen

Butik og værksted

Ole Christensen

Ole Christensen

Montør

Brian Guldager

Brian Guldager

Montør

Radio og TV-Gården
Storegade 15
6862 Tistrup

Telefon: 75264411

CVR.nr.: 33156588

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag08.30 - 17.00

Tirsdag08.30 - 17.00

Onsdag08.30 - 17.00

Torsdag08.30 - 17.00

Fredag08.30 - 17.00

Lørdag10.00 - 12.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Radio og TV Gården Tistrup
- Service i øjenhøjde

Radio og TV Gården Tistrup forhandler, installerer og servicerer alt indenfor blandt andet radio, tv, pc’er og varmepumper.

Hos Radio og TV Gården i Tistrup finder du et meget bredt og varieret udvalg af stærke brands og produkter fra nogle af verdens førende producenter indenfor blandt andet TV, hi-fi-anlæg, pc’er og tablets, antenner, paraboler og varmepumper.

Individuel og ærlig rådgivning

Har du brug for hjælp og vejledning til dit køb, står butikkens dygtige og faguddannede personale til rådighed med ærlig og kompetent rådgivning. Vi besidder et stort produktkendskab og sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde netop det produkt eller den løsning, der matcher deres individuelle ønsker, krav og behov.

Professionel installation & montering

Butikkens servicemontører hjælper med installation, montering og opsætning af en bred vifte af produkttyper herunder blandt andet tv og hi-fi-anlæg, Wi-Fi- og netværk, paraboler og antenner samt varmepumper. Vi garanterer et ordentligt og professionelt stykke arbejde, som du kan være tilfreds med og kører ikke, før dit nye apparat fungerer, som det skal.

Eget serviceværksted

Butikken råder over eget værksted, hvor vi løser en bred vifte af service- og reparationsopgaver. Vores dygtige teknikere har et stort produktkendskab og kan reparere stort set alle brands og produkttyper, og vi hjælper gerne med at forlænge levetiden på dit apparat, uanset om det er købt hos os eller hos en anden forhandler. Inden vi går i gang, får du selvfølgelig et prisoverslag og ærlig rådgivning om, hvorvidt en reparation kan betale sig, eller om det bedre kan svare sig at købe nyt.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System