Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Radio og TV-Gården - Tarm

Radio og TV-Gården - Tarm, Tarm

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Storegade 7A
6880 Tarm

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Radio og TV Gården - Tarm
Jørgen Bertelsen

Jørgen Bertelsen

Ejer, Salg service og montering

Mette Bertelsen

Mette Bertelsen

Butik og bogholderi

Torben Pedersen

Torben Pedersen

Værksted

Robert Klokmose

Robert Klokmose

Butik

Brian Guldager

Brian Guldager

Montør

Radio og TV-Gården - Tarm
Storegade 7A
6880 Tarm

Telefon: 97372799

CVR.nr.: 33156588

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag12.00 - 17.00

Tirsdag12.00 - 17.00

Onsdag12.00 - 17.00

Torsdag12.00 - 17.00

Fredag12.00 - 17.00

Lørdag10.00 - 12.30

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Radio og TV Gården Tarm
Din lokale specialist i lyd og billeder

Faguddannet personale, specialviden og personlig betjening i øjenhøjde er din garanti for fuld tilfredshed, når du køber tv, hi-fi eller PC hos Radio og TV Gården i Tarm.

Radio og TV Gården i Tarm er leveringsdygtig i alt indenfor lyd og billeder og tilbyder et stort sortiment af blandt andet tv, radio, musikanlæg, lydsystemer og pc’ere. Ny teknologi, innovativ funktionalitet, spændende design og suveræn kvalitet kendertegner butikkens store produktsortiment fra nogle af verdens absolut førende producenter.

Varmepumpe-specialister

Udover alt indenfor lyd, billeder og IT tilbyder vi også et bredt udvalg af effektive og driftssikre varmepumper inklusiv professionel rådgivning om, hvilken varmepumpe-løsning der passer til netop din bolig og dit behov. Vi råder over vores egen varmepumpemontør, der sikrer, at din nye varmepumpe bliver korrekt installeret og vejleder dig i, hvordan du betjener anlægget.

Rådgivning i øjenhøjde

Butikkens faguddannede salgsteam tilbyder altid personlig service og rådgivning i øjenhøjde med udgangspunkt i den enkelte kundes reelle behov og ønsker. Vi står klar til at guide dig gennem hele købsprocessen, og med vores indgående specialistviden og produktkendskab sørger vi for, at du har et solidt beslutningsgrundlag inden dit køb.

Montering & installation

Hvis du vil slippe for al besværet og sikre dig, at din nye investering bliver korrekt installeret, står vores professionelle montører klar til løse opgaven. Vi tilbyder at installere og montere dit nye apparat, uanset om det er købt hos os eller ej, og vi sikrer altid, at det er klar til brug til din fulde tilfredshed, før vi kører igen. På vores eget serviceværksted løser vi store som små reparationsopgaver og forlænger livet for dit tv, musikanlæg eller it-udstyr.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System