Rødekro Radio & TV

Rødekro Radio & TV, Rødekro

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Østergade 65E
6230 Rødekro

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Rødekro Radio & TV
Michael Friedrichsen

Michael Friedrichsen

Indehaver/salg

Rødekro Radio & TV
Østergade 65E
6230 Rødekro

Telefon: 74 66 17 22

CVR.nr.: 25725557

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag12.00 - 17.30

Tirsdag12.00 - 17.30

Onsdag12.00 - 17.30

Torsdag12.00 - 17.30

Fredag12.00 - 17.30

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Rødekro Radio & TV
Knowhow og erfaring der gør en forskel

Tv, radio, hi-fi, pc’er og paraboler. Rødekro Radio & TV har det hele og står klar til at finde netop den løsning, der matcher dit behov.

Med mere end 40 års brancheerfaring er Rødekro Radio & TV din professionelle og troværdige leverandør af elektronik til hjemmet. Vores omfattende produktudvalg inkluderer en bred vifte af produkter og brands fra verdens førende producenter herunder blandt andet TV, radio, hi-fi, dvd og Blu-ray, antenner, paraboler og pc’er.

Bredt produktudvalg

Vi tilbyder en meget bred palet af produkter og ikke mindst et indgående produktkendskab, der sikrer dig en grundig og ærlig rådgivning om muligheder, modeller og løsninger.  Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og kigger gerne forbi hjemme hos dig for at finde netop den løsning, der passer til din bolig, indretning og behov.

Antenner og paraboler

Vi har mange års erfaring og solid knowhow indenfor antenne- og parabolløsninger, og tilbyder professionel rådgivning om, hvilken løsning der matcher dine behov. Vi sørger for opsætning og installation, der sikrer dig et stabilt og driftssikkert tv-signal og suveræn billedkvalitet.

Store tv-oplevelser

Med et stort udvalg af tv-abonnementer fra markedets førende leverandører, sikrer vi suveræne tv-oplevelser af absolut højeste kvalitet. Vi er autoriseret forhandler af blandt andet Canal Digital, Viasat og Boxer og er leveringsdygtige i tv-pakker og programsammensætninger efter enhver smag.

Service på eget værksted – og hos kunden

Vi tilbyder reparation og vedligehold af diverse apparater på vores eget værksted og garanterer et ærligt prisoverslag og en grundig vurdering, inden vi går i gang med arbejdet. Vores tekniker kører også ud og løser service-, reparations- og installationsopgaver hjemme hos dig.

Suveræn service og kvalitet

Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv, og derfor gør vi os altid umage for at give hver eneste kunde en positiv oplevelse hos os. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og tilbyder et højt serviceniveau, ærlig og kompetent rådgivning og ikke mindst kvalitet, der kan stå distancen.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System