Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Søborghus Hi-Fi

Søborghus Hi-Fi, Søborg

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Frederiksborgvej 221
2860 Søborg

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Personalet hos Søborghus Hi-Fi
Steen Sørensen

Steen Sørensen

Indehaver og salg

Jan Rasmussen

Jan Rasmussen

Servicechef

Søborghus Hi-Fi
Frederiksborgvej 221
2860 Søborg

Telefon: 39 67 16 33

CVR.nr.: 38422618

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10.00 - 17.30

Tirsdag10.00 - 17.30

OnsdagLukket

Torsdag10.00 - 17.30

Fredag10.00 - 17.30

LørdagLukket

SøndagLukket

Telefon10.00 - 18.00 alle dage

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Søborghus Hi-Fi

Søborghus Hi-Fi forhandler alt i kvalitetslyd og -billeder. Få en lydoplevelse udover det sædvanlige og personlig rådgivning, der gør en forskel.

Søborghus Hi-Fi er din lokale specialforretning med et stort og varieret udvalg af TV, hi-fi og andet elektronik til hjemmet. Butikken er specialiseret i Panasonic men forhandler også produkter fra andre stærke, internationale brands og producenter. 

Ny teknologi – stærkt design

Vi er leveringsdygtige i den sidste nye teknologi, stærke designløsninger og nyskabende funktionalitet, og vores faguddannede personale står klar til at rådgive om, hvilken løsning der matcher dine forventninger til store lyd- og billedoplevelser. Den gode kundeoplevelse, personlig rådgivning og service er omdrejningspunktet fra start til slut – fra rådgivning til køb og efterservice.

Eksperter i lydoplevelser

Hos Søborg Hus er vi især eksperter i kvalitetslyd. Vi forhandler et bredt udvalg af hi-fi-anlæg og lydprodukter og tilbyder professionel og personlig rådgivning med udgangspunkt i dine krav og ønsker. Vi ved desuden, at den gode lyd skal opleves og høres live, og derfor kan du altid få en demonstration af de produkter, du er interesseret i.

Stort udvalg af lydprodukter

Udover at være specialiseret Panasonic-forhandler, er vi også Yamaha Concept Store. Det betyder, at vi er eksperter i Yamaha-produkter og kan tilbyde et stort og bredt udvalg af lydprodukter fra dette brand. Herudover finder du desuden et spændende sortiment af blandt andet hi-fi, audio og højtalere fra en række andre markedsførende, internationale producenter.

Eget værksted

Vi råder over eget værksted med faguddannet personale og kan tilbyde reparation og service af blandt TV, hi-fi og andet elektronik til hjemmet. Vi har et stort produktkendskab og kan reparere og servicere alle typer apparater og fabrikater. Inden vi iværksætter en tidskrævende reparation, rådgiver vi selvfølgelig altid vores kunder om, hvorvidt en reparation kan svare sig.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System