Sorø Radio

Sorø Radio, Sorø

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Absalonsgade 1a
4180 Sorø

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Henrik Endahl Petersen

Henrik Endahl Petersen

Indehaver

Tim Hemmingsen

Tim Hemmingsen

Butik

Daniel Ravn

Daniel Ravn

Montør

Sorø Radio
Absalonsgade 1a
4180 Sorø

Telefon: 57 82 00 60

CVR.nr.: 25865863

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag09:30 - 17.30

Tirsdag09:30 - 17.30

Onsdag09:30 - 17.30

Torsdag09:30 - 18.00

Fredag09:30 - 18.00

Lørdag09:30 - 14.00

Søndaglukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Sorø Radio
Ekspert i lyd og billeder

Sorø Radio er ekspert i elektronik til hjemmet og tilbyder stærke mærkevarer og et omfattende produktsortiment – fra tv, radio og hi-fi til pc’er og varmepumper. 

Sorø Radio tilbyder et omfattende udvalg af kvalitetselektronik fra verdens førende producenter. Vi er særligt specialiseret i Panasonics store produktprogram men forhandler også en række andre stærke brands og mærkevarer såsom Yamaha, Tivoli Audio, Lenovo og Acer. Butikkens omfattende produktsortiment omfatter blandt andet alt indenfor radio og tv, bærbare og stationære pc’er, netværk, streaming, antenner og paraboler.

Energieffektive varmepumper

Sorø Radio forhandler og monterer desuden energieffektive og klimavenlige varmepumper, der sikrer behagelig komfort og god varmeøkonomi i din bolig. Vi tilbyder et bredt udvalg af modeller til enhver bolig og ethvert opvarmningsbehov, og vores produktsortiment omfatter både luft-til- luft- og luft-til-vand modeller såvel som split-anlæg. Vi tilbyder altid grundig og faglig rådgivning, der sikrer dig den mest optimale løsning til dit hjem. 

Montering & installation - slip for al besværet

Ønsker du at slippe for al besværet, tilbyder vi komplette løsninger, hvor vi sørger for alt lige fra levering til montering, installation og opsætning. Vores faguddannede teknikere installerer alle former for elektronik - fra tv og hi-fi til antenner, pc’er, netværk, Wi-Fi og varmepumper. Vi sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde og deler gerne ud af vores viden, så du får det optimale udbytte ud af din nye investering.

Få ærlig og faglig rådgivning

Personlig betjening og høj kvalitet er altid en naturlig del af et besøg hos Sorø Radio.  Vi går aldrig på kompromis med den gode kundeoplevelse og sætter en ære i at tilbyde ærlig og faglig betjening med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System