Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Studio 27

Studio 27, Maribo

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Lollands Centeret 18
4930 Maribo

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Studio 27
Claus Møller

Claus Møller

Indehaver - butik, Pro salg, rep. af telefoner

Jørn Malmskov

Jørn Malmskov

Med indehaver - montør, reparationer, antenner, butik

Studio 27
Lollands Centeret 18
4930 Maribo

Telefon: 54 78 09 66

CVR.nr.: 55 21 85 28

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:00

Tirsdag10:00 - 17:00

Onsdag10:00 - 17:00

Torsdag10:00 - 17:00

Fredag10:00 - 17:00

Lørdag10:00 - 14:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Studio 27
Din lokale elektronikbutik

Studio 27 forhandler et bred udvalg af elektronik til hjemmet – fra TV og hi-fi til computer- og gamingudstyr.

Studio 27 er en hyggelig og overskuelig butik, der forhandler et spændende udvalg af elektronik til hjemmet. Butikken tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter indenfor blandt andet TV, hi-fi, telefoni, computer- og gamingudstyr fra anerkendte internationale producenter. Sortimentet omfatter blandt andet også CD-, DVD- og BluRay-afspillere, pladespillere og diverse specialløsninger såsom videovervågningssystemer.

Kunden i centrum

Hos Studio 27 ser vi det som vores fornemste opgave at finde den helt rigtige løsning, som matcher den enkelte kundes behov. Derfor giver vi os altid god tid til at lytte, spørge og lære kundernes ønsker og krav at kende. Når vi siger, at vi er til for kunderne, så mener vi det faktisk, og vi sætter en ære i at gøre den ekstra lille indsats, der gør en verden til forskel.

Tryghed & ærlighed

Det skal være trygt at handle hos Studio 27, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med den saglige og troværdige rådgivning. Vores erfarne personale har mange års brancheerfaring, et indgående produktkendskab og stor teknisk ekspertise, der kommer dig til gode, når du skal købe nyt elektronik til hjemmet.

Reparation & vedligehold

Vi råder over eget service- og reparationsværksted, hvor vi tilbyder reparation og vedligehold af stort set alt elektronik og alle fabrikater. Vi kan løse de fleste tekniske udfordringer og sætter en ære i at forlænge levetiden på vores kunders apparater. Inden vi går i gang med en reparation, rådgiver vi altid om, hvorvidt det kan betale sig og giver et prisoverslag, du trygt kan regne med.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System