Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
TV-Center Dronninglund

TV-Center Dronninglund, Dronninglund

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Stationsvej 12 A
9330 Dronninglund

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

TV-Center Dronninglund
Stationsvej 12 A
9330 Dronninglund

Telefon: 98 84 10 44

CVR.nr.: 87185419

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10.00 - 17.30

Tirsdag10.00 - 17.30

Onsdag10.00 - 17.30

Torsdag10.00 - 17.30

Fredag10.00 - 17.30

Lørdag09.30 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

TV-Center Dronninglund
Alsidigt udvalg & professionel service

Tv-Center Dronninglund tilbyder et alsidigt udvalg af lyd, billeder og elektronik til både private og erhverv.

Hos TV-Center Dronninglund går du ikke forgæves, hvis du er på udkig efter elektronik til hjemmet eller til erhverv. Butikken tilbyder et stort og alsidigt udvalg af det nyeste indenfor Hi-Fi, lyd og billeder fra markedets førende producenter af innovative kvalitetsprodukter samt en bred vifte af avancerede løsninger til blandt andet erhverv, institutioner og undervisning.

Suveræn underholdning til hjemmet

Uanset hvilken type fladskærm, højtaler eller musikanlæg, du efterspørger, finder du med garanti en løsning, der imødekommer dine behov.  TV-Center Dronninglund tilbyder både de sidste nye modeller, der hæver barren og sætter nye standarder for både design, funktion og kvalitet, samt solide standardløsninger, der imødekommer hverdagens behov.

Fra alarmer til AV-udstyr

Udover Hi-Fi, lyd og billeder til hjemmet omfatter sortimentet desuden blandt andet varmepumper, alarm- og overvågningssystemer, fællesantenneanlæg, wi-fi og LAN-løsninger, AV-udstyr og lydanlæg til for eksempel undervisning og sportshaller samt professionelle infoskærme til blandt andet butikker, hoteller og plejehjem. Derudover tilbyder vi også salg af og rådgivning om diverse TV-pakker fra førende leverandører.

Effektive varmepumper fra Panasonic

Vi er specialister i varmepumper og sælger og monterer effektive varmepumpe-løsninger fra Panasonic til både helårs- og sommerboliger. Panasonics professionelle løsninger lever op til ethvert krav om energieffektivitet og miljø og tilbyder naturligvis fjernstyring, så du kan tænde og regulere varmen i for eksempel sommerhuset inden ankomst.

Erfaring, viden & rådgivning

Uanset hvilken løsning du efterspørger, er professionel rådgivning og service omdrejningspunktet hos TV-Center Dronninglund. Butikkens personale har mangeårig erfaring og et indgående kendskab til produkter, løsninger og den nyeste teknologi og sætter en ære i at sikre, at hver enkelt kunde får netop den løsning, der matcher deres forventninger og krav til både kvalitet, design, funktion og pris.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System