Auning Radio & TV

Tlf: 86483900
All Inclusive
Auning Radio & TV
Brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG", så kontakter vi dig hurtigst muligt
Mere information om Auning Radio & TV, se her
Panasonic Center er din garanti for service på
Installering og montering af TV
Opsætning af Parabol, antenne og kabel TV
Hjælp til PC- og Netværksopsætning
Salg og montering af varmepumper
Vi kører ikke før det virker - din tryghed

Butikken ligger midt i Auning by, lige ud til hovedgaden, med gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Vores butiksdør er i gadeniveau så kørestole mv. også kan komme ubesværet ind til os. Vores personale er veluddannet, med mange års erfaring og vi kan svare på næste alle spørgsmål.

Vi står klar til at hjælpe med at løse alle slags opgaver inden for vores produktområder, samt at levere netop det produkt der passer til dit behov. Vi skifter også gerne dit ur-batteri, hvis du har svært ved at følge med tiden.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer varer og arbejde af den bedste kvalitet samt at gøre vores yderste for at hjælpe dem der ønsker hjælp fra vores virksomhed.

Vi udlejer musik- og mikrofon systemer til fester, også til udendørs brug. Vi udlejer og leverer også projektorer til præsentationer og videoforevisninger.

Vi har vores eget moderne serviceværksted tilknyttet forretningen. På værkstedet reparerer vi alt inden for radio/TV og computer udstyr. Skulle du have problemer med andre elektroniske apparater er der stor sandsynlighed for at vi også kan klare det. Det koster ikke noget at spørge, om vi kan hjælpe. Vi skifter gerne batteri i dine forskellige fjernbetjeninger og i dit ur.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Aktuelt

Kontakt Auning Radio & TV
Østergade 9A
8963 Auning
Tlf.: 86483900
CVRnr.: 25519264

Skriv mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider:
Butik:
Man - onsdag : 09.00 - 16.00
Torsdag - fredag : 09.00 - 17.30
Lørdag : 10.00 - 12.00
Butikkens åbningstider er vejledende. Vil du være sikker på at træffe os og ikke møde en midlertidig lukket dør, ring da på tlf. 86 48 39 00.
Billeder fra Auning Radio & TV
Klik på de små billeder, for at få vist i større format.