Lyd & Billed Vodskov ApS

Tlf: 98294021
All Inclusive
Lyd & Billed Vodskov ApS
Brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder og klik "RING MIG OP", så kontakter vi dig hurtigst muligt
Mere information om Lyd & Billed Vodskov ApS, se her
Panasonic Center er din garanti for service på
Installering og montering af TV
Opsætning af Parabol, antenne og kabel TV
Hjælp til PC- og Netværksopsætning
Salg og montering af varmepumper
Vi kører ikke før det virker - din tryghed

Lyd & Billed startede tilbage i 1989 med 2 ansatte i firmaet, som begge var uddannet teknikere og som både solgte produkter i butikken, kørte som montører samt reparerede på vores daværende værksted. Butikken lå på Vodskovvej 35 i Vodskov, og var på ca. 60 m2.

I 1992 flyttede vi til 230 m2 lokaler på Skippersmindevej 1 i Vodskov. Vi var nu blevet i alt 4 medarbejdere, 2 ansatte i butikken samt 2 teknikere/montører på vores værksted.

I november 1997 indviede vi vores nuværende 370 m2 butik, lager og kontor på Vodskovvej 56 i Vodskov. Her kan vi servicere vores kunder med demonstration af et stort udvalg af produkter fra bl.a. Panasonic, Bose, Yamaha, Elac, Rotel, Piega, Audio Physic, Simaudio, Pro-Ject, Tangent og Scansonic HD. Vi er 2 i butikken og 2 montører.

I oktober 2016 overtog Morten (medarbejder gennem 20 år), Lars (medarbejder gennem 5 år) og Ronni (ansat i HiFi Klubben i 10 år) Lyd & Billed i Vodskov. Jesper er dog forsat tilknyttet Lyd & Billed som konsulent. Så vi i det ”nye” Lyd & Billed kan nyde godt af den erfaring og know how som Jesper har efter 27 år som selvstændig butiksejer. Anette (Jespers bedre halvdel) er også forsat ansat i Lyd & Billed som bogholder.
 
Lyd og Billed har 2 montører som bl.a. opsætter parabolløsninger for Canal Digital og Viasat, samt antenneanlæg for Boxer. Vi har også stor viden indenfor Wi-Fi og netværksløsninger både til erhverv og hos private. Montørerne opsætter ligeledes TV, projektor, hjemmebiografer og stereosystemer samt multirumsløsninger fra bl.a. Panasonic, Yamaha og Bose. Kom ind i butikken, kontakt os på 98294021, eller send os en mail. Vi er altid klar på et godt tilbud på levering og montering.
 
Udvalget af hi-fi produkter hos Lyd og Billed er bygget markant op over det sidste år, og vi kan tilbyde en bred vifte af modeller i alle prisklasser fra nogle af markedets bedste hi-fi producenter. Vi har derfor også investeret i et helt nyt lytterum samt ændret butikken markant.
Piega fra Schweiz er at finde sammen med de tyske mærker Elac og Audio Physic. Alle mærkerne har meget forskellige højttalere i alle prisklasser, og der er rig mulighed for at finde lige præcist den rigtige model. På elektroniksiden har vi Yamahas (vi er Yamaha concept store) og Rotels fulde program samt et stort udvalg af produkter fra canadiske Simaudio, som har produkter der starter i den solide mellemklasse og slutter i den absolutte high-end klasse til langt over 100.000 kr. Derudover er vi forhandler af Bose både deres consumer og professionelle produkter.
Vi har forøget fokus på vinyl, og har, sammen med udvalget af pladespillere fra Teac, Pro-Ject og Elipson, også Elacs Miracord 90 stående, og så er vi netop blevet forhandlere af pladespillere fra amerikanske VPI Industries. Vi lagerfører også et udvalg af danske Ortofons pick-up sortiment.
Vi afholdte sidst på efteråret 2017 vores to første kunde-arrangementer som har været en stor succes, og der vil komme mange flere i 2018. Følg os på facebook og instagram, og støt os som det nye hi-fi center i Nordjylland.
 
Med venlig hilsen
 
Lyd & Billed teamet

Morten Nøhr, Lars Toft og Ronni Pedersen
 
Læs mere
Kontakt Lyd & Billed Vodskov ApS
Vodskovvej 56
9310 Vodskov
Tlf.: 98294021
CVRnr.: 30548973

Skriv mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9.30-17.30
Lørdag: 9.30-12.30
Billeder fra Lyd & Billed Vodskov ApS
Klik på de små billeder, for at få vist i større format.