Broager & Gråsten Radio

Tlf: 74652426
All Inclusive
Broager & Gråsten Radio
Brug for hjælp?
Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG", så kontakter vi dig hurtigst muligt
Mere information om Broager & Gråsten Radio, se her
Panasonic Center er din garanti for service på
Installering og montering af TV
Opsætning af Parabol, antenne og kabel TV
Hjælp til PC- og Netværksopsætning
Salg og montering af varmepumper
Vi kører ikke før det virker - din tryghed

Panasonic Center Gråsten

 

Broager&Gråsten Radio er et dynamisk Panasonic-Center i det sydøstlige hjørne af Sønderjylland - i den smukke slotsby Gråsten. 

 

Firmaet ejes og drives af Leif Hansen og Henning Christensen. Det er resultatet af en fusion i 2007 mellem Gråsten Radio og Broager Radio. 

 

Vores base er Gråsten, men vi sætter en ære i at passe vore kunder i hele Sønderjylland - og egnen syd for den dansk-tyske grænse.

 

Vi råder over eget serviceværksted og udfører al slags antenne- og parabolarbejde. Vi har en forkærlighed for Panasonic- og Loewe-produkter, men er fleksible, når det gælder alle slags TV- og DVD-anlæg med videre. Kort sagt: Vi forhandler alt "til faget hørende". 

 

Vi kan godt lide at glæde kunderne og have noget at se til - og vores styrke er faglighed, service og personlig betjening. Vi kommer ikke hjem til kunden i morgen, hvis vi kan nå at komme i dag. Men har vi travlt, kan det også betale sig for kunden at vente til i overmorgen 

 

Vi er glade for, at det lykkedes os at rykke op i branchens "superliga" og blive Panasonic-Center., der er uddannede radiomekanikere. Det i sig selv borger for kvalitet og holder os "til ilden". Og skal vi selv sige det, har vi en ikke ubetydelig viden om alle Panasonic-produkter. 

 

Vort Panasonic-Center kan klare alt, hvad man bør kunne forvente af to fagfolk

 

Går I og funderer over en mulig nyanskaffelse - eller har I noget teknisk, der driller - så grib telefonen eller kig ind. Vi er glade for tilfredse kunder og håber på tilgivelse fra de utilfredse.


Læs mere

Aktuelt

Kontakt Broager & Gråsten Radio
Skolegade 2
6300 Gråsten
Tlf.: 74652426
CVRnr.: 30809831

Skriv mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider:
Man-Fredag kl. 13.30-17.30
Lørdag kl. 09.30-12.00
Billeder fra Broager & Gråsten Radio
Klik på de små billeder, for at få vist i større format.