Epson Expression Premium XP-7100 15600001190

Expression Premium XP-7100
Dimensioner (B x H x D): 390 x 183 x 339 mm
15600001190
15600001190
15600001190
Avanceret All-in-One-printer med ADF , der giver enestående blanke fotos og dokumenter, og leveres med en række brugervenlige funktioner
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 1.111,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: 15600001190
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer
  • Udskriv, scan, kopiér
  • 10,9 cm interaktiv berøringsskærm
  • Mobil udskrivning
  • Automatisk dokumentføder

Denne stilfulde, kompakte All-in-One i topkvaliteter ideel i travle husstande, der ønsker at udskrive enestående blanke fotos og knivskarpe, klare dokumenter. Wi-Fi-tilslutning og mobil udskrivning giver stor fleksibilitet, mens funktioner som dobbeltsidet A4-udskrivning, en automatisk dokumentføder (ADF) og en10,9 cm berøringsskærm gør denne enhed hurtig og let at bruge.

Stilfuld og alsidig

Skæmmende teknik hører fortiden til. Denne All-in-One ser fantastisk ud fra alle vinkler. Den har en automatisk dokumentføder til scanning og kopiering af enkelt- eller dobbeltsidede dokumenter på flere sider, dobbelte papirbakker til A4 og fotomedier, dobbeltsidet A4-udskrivning for at spare papir og papirfødning bagfra til udskrivning på tykkere medier.

Det bedste fra begge verdener

Oplev skønheden i højkvalitetsfotos og skarpe, klare tekstdokumenter med den nye 5-farve Claria Premium-farve og et pigmentbaseret blæksæt. Billederne er krystalklare med livagtige farver og dybe sorte nuancer, da Claria Premium indeholder en fotosort blækpatron.

Mobil udskrivning

Udskriv med smartenheder med gratis apps fra Epson, Wi-Fi og Wi-Fi Direct. Udskriv og scan trådløst med Epsons app iPrint1, eller prøv appen Creative Print1 fra Epson til at udskrive fotos fra Facebook, lave lykønskningskort og meget mere. Og udskriv fra stort set overalt i verden ved at e-maile filerne til printeren med Epson Mail Print.

Problemfri funktioner

Der en 10,9 cm interaktiv berøringsskærm og et hukommelseskortslot til let navigation og udskrivning af fotos direkte uden computer. Det er også muligt at udskrive på egnede CD'er og DVD'er. Endnu nemmere betjening med motorstyret kontrolpanel og outputbakke betyder problemfri udskrivning.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Andre så også
MEDLEMSTILBUD
Fem års garanti på Panasonic TV
55" MX950 4K MINI-LED TV
Medlem kun:
DKK
9.999,-
Ikke medlem: DKK 11.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System