Epson WorkForce WF-2885DWF 15600001210

WorkForce WF-2885DWF
Dimensioner (B x H x D): 375 x 230 x 347 mm
15600001210
15600001210
15600001210
Kompakt multifunktionsprinter beregnet til privat brug og små kontorer, med dobbeltsidet udskrivning, ADF, Wi-Fi, Ethernet og mobil udskrivning.
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
Dagspris
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: 15600001210
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer
  • Erhvervsfunktioner
  • 6,1 cm LCD-skærm
  • Nem, mobil udskrivning
  • Separate blækpatroner

Du vil blive overrasket over, hvor mange vigtige funktioner til erhvervsbrug denne prisvenlige, kompakte multifunktionsinkjet er forsynet med. Opret nemt forbindelse via WiFi og Wi-Fi Direct og udskriv på den måde, der passer dig, med NFC1, Epson Connect 1 og Apple AirPrint2. Takket være den automatiske dokumentføder (ADF) og dobbeltsidet udskrivning kan du bruge din tid og dit budget mere effektivt.

Kompakt og stilfuld

Hvorfor spilde plads? Denne multifunktionsprinter har et kompakt design. Takket være den slanke, raffinerede form er den nem at integrere i alle hjem og mindre kontormiljøer.

Brugervenlig

Udfør opgaver på ingen tid med dobbeltsidet udskrivning, frontbetjent papirbakke til 150 ark og 30-siders ADF til flersidet scanning, kopiering og fax. Navigation er nem takket være den store LCD-touchskærm og et nyt brugerinterface.

Reducer udgifterne

Epsons 603-blæksæt i fire farver giver pålidelige, livagtige og klare udskrifter med minimale udgifter. Med en kombination af pigmentbaseret sort og farvebaseret blæk fremstiller den udskrifter i professionel kvalitet og reducerer samtidig dine udskrivningsomkostninger med de økonomiske, separate blækpatroner i standard- og XLformat.

Fleksible, trådløse løsninger

Udskriv overalt med Wi-Fi-tilslutning eller brug Wi-Fi Direct til at udskrive fra trådløse enheder uden et Wi-Fi-netværk1. Og med Epsons Smart Panel-app kan du styre din printer fra din enhed, udskrive dokumenter, overvåge og fejlfinde.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System