Hans Christian Andersen Airport (Odense lufthavn)
Publiceret: 05.09.2017

Hans Christian Andersen Airport (Odense lufthavn)

AV-Connection i Odense fik til opgave at lave nyt mødelokale, samt at lave lyd/informationsanlæg til check-in området/afgangshallen i HCA Airport.


I mødelokalet "The little Mermaid" er der opsat en ekstrem lysstærk professionel projektor fra Panasonic som klarer alle opgaver i dagslys. Der er lagt meget vægt på specielt brugervenligheden i dette system, samt et fantastisk 120" billede og en lyd, der skulle være så god så det matchede det store billede - og det lykkedes til fulde.

I loftet er der installeret 4 stk. indbygningshøjttalere, som er tilsluttet to aktive forstærkere der er gemt over loftet. Al lyd betjenes direkte via projektoren da denne er forbundet med de skjulte forstærkere. Dette sikrer et helt stilrent mødelokale uden synlige kabler og højttalere.

 

Tydelig og ren gengivelse af informationer til de rejsende i check-in/afgangshallen var et krav fra HCA Airport - en opgave der blev løst til fulde, så alle kommer godt afsted og får tydelige og præcise informationer fra personalet i lufthavnen.

 

Samtidig valgte man at få monteret endnu en lysstærk projektor, så afgangshallen kan "omdannes" til et stort mødelokale i de dage hvor der ikke er afgange til feriedestinationer fra HCA Airport.

Har du spørgsmål eller interesse i lignende opgaver, så kontakt os på Tlf. 35 10 30 30 eller på mail: odense@av-connection.dk