Hurtig førstehjælp til ALLE TV-ejere

Behov for førstehjælp til dit TV? - Også, hvis du ikke har handlet hos os.

Fra 1. oktober indfører Panasonic Center landsdækkende ’akuthjælp’ til alle, der har knas med TV’et. Uanset problemet, og uanset hvor man har købt apparatet.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp. Sådan lød det  i de gamle Falck-reklamer, og der er ingen tvivl om, at det altid er godt at få problemerne løst, før de bliver værre. Også i dag. Og ikke mindst når der er kludder med fjernsynet. 

Knas med fx netværk eller opsætning?
At købe og bruge et TV er jo ingen større videnskab, men der kan opstå problemer, hvis man ikke er fagmand. Der kan fx være knas med antennen, netværket eller begge dele. Man kan være i tvivl om den korrekte opsætning og indstilling af apparatet. Om forsvarlig montering på vægbeslag det optimale sted i rummet og uden for mange og for store huller i væggen. Eller bare om valg af det TV-abonnement, der passer bedst til behov og pengepung - hvilket kan være noget af et projekt at gennemskue med alle de muligheder, der markedsføres i dag.

Et tilbud til alle TV-ejere
Alt det behøver man imidlertid ikke at døje med længere. Panasonic Centrene over hele landet har nemlig indført en førstehjælps-service, hvor garvede servicefolk er klar til at rykke ud med kort varsel. Og ordningen gælder for alle – også de tv-ejere, der ikke har købt apparatet i Panasonic Center.

Få førstehjælp til:
  • Opsætning og indstilling

  • Montering på vægbeslag

  • Antenne- og netværksproblemer

  • Valg af TV-abonnement

 

Bestil et servicebesøg, og få hurtig hjælp!