Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Salgs og leveringsbetingelser

BETALING 

Panasonic Centerforening
v/Henrik Endahl Petersen
Absalonsgade 1a
4180 Sorø
Cvr. 12262256

E-mail: info@panasoniccenter.dk

I denne webshop kan der betales med:

Alle priser er i Danske Kroner og incl. moms.
Er du i tvivl om sikkerheden ved betaling med Dankort, kan du kontakte os via denne mail info@panasoniccenter.dk

Når du betaler med Dankort, trækker vi først beløbet ved afsendelse/afhentning af bestillingen. Der pålægges ikke kortgebyr ved køb på webshoppen.
www.panasoniccenter.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Hos os kan du benytte: MatserCard og Visa som begge har en reservationstid på 30 dage.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

INTERNET TILBUD

Vigtigt vedr. ”Internet tilbud”
Tilbud på denne hjemmeside, der er markeret med ”Internet tilbud”, er ekstraordinære gode tilbud som vi har lavet.

For disse tilbud gælder, at tilbuddet KUN kan bestilles via e-shoppen. Desuden vil købet IKKE være omfattet af vores udvidede garantiregler. Det gælder 30 mdr. garanti til Club Panasonic medlemmer. Til gengæld er man naturligvis stadig omfattet af købelovens bestemmelser.

LEVERINGSTID & FRAGT 

Vores normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage, fra du har modtaget bekræftelsen på din bestilling. Hvis du bestiller varer som er midlertidigt udsolgt, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om nyt leveringstidspunkt.

Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Alle priser er inkl. 25 % moms.

Alle bestillinger leveres fragt frit i hele landet. Enkelte produkter kan dog i visse tilfælde kun bestilles og afhentes i en fysisk butik. Man kan også, ved afgivelse af bestilling, vælge at afhente varen i butikken.

GEBYRER

Alle bestillinger under kr. 2.000,- tillægges et ekspeditionsgebyr på kr. 50,-

KOMPLETSIKRING

Hvis du ønsker at tilkøbe en forsikring på dit produkt kan du markere checkboksen ud for det produkt du ønsker forsikret.

Panasonic Center anvender kompletsikring. Hent folderen om KompletSikring her.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb hos www.panasoniccenter.dk

Når du handler på www.panasoniccenter.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Ved reklamation skal varen afleveres/sendes til, det Panasonic Center du har handlet varen igennem. Butikken vil herefter informere dig om det videre forløb.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger

Vi har brug for følgende information hvis du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes retur til det Panasonic Center du har handlet varen igennem.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til det Panasonic Center, du har handlet varen igennem eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Er du i tvivl om hvilket Panasonic Center du har handlet igennem, kan du kontakte os på info@panasoniccenter.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer uden samtidig at give det Panasonic Center, du har handlet varen igennem, tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder bl.a. for: Hårde hvidevarer, større TV o. lign.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 600,- DKK.

Du kan også altid vælge selv at aflevere varen direkte i det Panasonic Center, du har handlet varen igennem. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

  1. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  3. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
  4. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling enten via bankoverførsel eller med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til det Panasonic Center, du har handlet varen igennem.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt hos det Panasonic Center, du har handlet varen igennem.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, da dette fremmer ekspeditionen.
Fremsendes varen ikke i original emballage med tilhørende betjeningsanvisninger, evt. fjernbetjening og andet medfølgende tilbehør, anses dette som en værdiforringelse af varen, som du hæfter for.

Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@panasoniccenter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

PERSONDATAPOLITIK

Panasonic Center gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Oplysninger opbevares i maks. 5 år hvorefter de slettes.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret og oplysningerne opbevares ikke krypteret.
Du kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give os besked pr. telefon eller e-mail.

Den dataansvarlige på www.panasoniccenter.dk er direktør Jens Krogh.

Som registreret hos Panasonic Center har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Panasonic Center via info@panasoniccenter.dk.

COOKIES

Vi anvender cookies på panasoniccenter.dk, dels for at gøre din oplevelse bedre på hjemmesiden og dels for at samle statistik over besøgende på hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System