Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Konkurrence - vind lækre

Yamaha MusicCast streaming højttalere

Top billede header
det hele startede

Det hele startede i Hamamatsu, hvor orgelreparatør Torakusu Yamaha i 1887 besluttede at bygge sin egen model med højere kvalitet end dem, han reparerede dagligt. Udviklingen af elorglet Electrone, gav viden om højttalere, forstærkning og ikke mindst hvordan man reproducerer naturlig lyd. Ved hjælp af denne viden opstod Hi-Fi-delen i løbet af 1950'erne.

I dag er Yamaha verdens største producent af musikinstrumenter og en førende producent af lyd og Hi-Fi. Hovedkontoret og al udvikling finder stadig sted i Hamamtsu med samme passion for lyd.

Lyt til musik i hele hjemmet

Udforskning af mulighederne for lyd og udvikling af nye teknologier har fulgt virksomheden gennem historien. For 20 år siden begyndte Yamaha at se ind i fremtiden og præsenterede i 2003 MusicCast konceptet. I dag er vi i 3. generation af MusicCast.

Det grundlæggende koncept er det samme, dvs. at alt din musik skal være tilgængelig overalt i hjemmet, så du kan lytte til, hvad du vil, når du vil..

Hvad er MusicCast

MusicCast er en såkaldt Multirumssystem. Det betyder, at du tilslutter dine produkter til hjemmenetværket trådløst eller via kabel. Ved brug af dit hjemmenetværk kan du distribuere den lyd, som et produkt afspiller til en eller flere enheder i dit hjem. Uanset om du vælger at afspille musik fra net-radio, en streamingtjeneste som Spotify eller mere traditionelle cd/LP'er, kan du dele indholdet med andre produkter. Systemet er lavet til 32 værelser, og du kan forbinde 20 værelser sammen.
Vi siger altid, alt hvad du kan spille, kan du dele. På denne måde bliver alt din musik tilgængelig overalt.

Hvorfor MusicCast

Efterhånden som MusicCast konceptet voksede, ønskede vi ikke at ændre den måde, du lytter på – vi ville bare gøre det mere fleksibel og enklere. I mange andre Multirums systemer, er du tvunget til at vælge mindre højttalere eller en speciel sound-bar. Yamaha har valgt at gå den anden vej.

Teknologien er blevet tilføjet til allerede etablerede produkter som AV-modtagere, Hi-Fi-modtagere, Sound-bars med flere. I alt har Yamaha udgivet omkring 100 forskellige produkter med MusicCast indbygget, siden 2015. Alt teknologi, udvikling og kontrol er skabt af Yamaha. Vi bygger produkterne på vores egne fabrikker og kan derfor garantere en høj kvalitet og stabilitet, hvilket er afgørende for din oplevelse.

Vær med i konkurrencen om at vinde en MusicCast 50 eller en MusicCast 20 højttaler

YAMAHA MUSICCAST 50

  • Smart trådløs stereo højttaler med MusicCast
  • Airplay-Bluetooth-og Wi-fi
  • Nem at betjene med 3 forvalg til dine favorit-radiostationer
  • Kan anvendes alene eller som par
  • Kan desuden bruges som baghøjttaler til udvalgte MusicCast modeller

Læs mere

YAMAHA MUSICCAST 20

  • Smart trådløs højttaler med MusicCast
  • Airplay-Bluetooth-og Wi-fi
  • Nem at betjene med 3 forvalg til dine favorit-radiostationer
  • Kan anvendes alene eller som par
  • Kan desuden bruges som baghøjttaler til udvalgte MusicCast modeller

Læs mere

Udfyld formularen herunder for at deltage i konkurrencen
Spørgsmål
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System