Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Få den perfekte EM-oplevelse

Publiceret: 17-12-2019 08:00

Håndbold-EM 2020 afholdes fra 10.-26. januar, og i følge bookmakerne er Danmark lige nu favorit til at vinde hele turneringen

Mikkel Hansen og co. spiller de indledende gruppekampe mod Island 11. januar, Ungarn 13. januar og Rusland 15. januar. Danmarks kampe spilles i Malmø, og hvis de spiller sig videre til EM-slutrunden, afholdes finalekampene i Stockholm.

De danske håndboldherrer kommer med masser af selvtillid efter i sommer at være blevet kåret som verdensmestre på hjemmebane. Tidligere har de også opnået den flotte præstation at blive kåret som både olympiske mestre og europæiske mestre. Håndboldherrerne håber derfor igen at kunne gøre danskerne stolte ved EM 2020. 

Skal du med til håndboldfest?

Vidste du, at håndbold og andre sportsaktiviteter er krævende indhold at vise på et TV? Et EM er derfor et godt argument for at skifte det gamle TV ud med et nyt, og det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på billedkvaliteten.

Få den perfekte EM-stemning hjemme i stuen med et spritnyt Panasonic OLED TV, – TV’et til dig, der gerne vil imponeres. OLED står for Organic Light Emitting Diode, som skaber fyldigere farver end før set. Med de livagtige farvetoner er Panasonics OLED TV som skræddersyet til dig, der ønsker den ultimative billedoplevelse, når håndboldherrerne iført landsholdtrøjer står klar til kamp.

Kobler du dit Panasonic OLED TV med en Amazon Alexa eller Google Assistent, behøver du ikke engang at gribe ud efter fjernbetjeningen for at skrue op for fansenes klapsalver eller slukke for tv’et i halvlegen? I stedet kan du give TV’et kommandoer med din stemme – det er ren blærerøvseffekt.

Med et Panasonic OLED TV kan du mærke EM-euforien tæt på, når Nikolaj Jacobsens tropper stiller op i de rød hvide farver.

Rigtig godt EM

3263
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System