Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Seneste nyt om YouSee konflikten

Publiceret: 25-11-2019 15:27

I vores Clubmail for 1 måned siden informerede vi kort omkring konflikten mellem YouSee og Discovery Network. Dengang fortalte vi, at der var en risiko for, at de ikke ville blive enige om en aftale for 2020, og at man derfor kunne risikere at miste en række kanaler.

Der er siden sket en del i sagen.

I en pressemeddelelse fra 6. november orienterer YouSee om, at man ikke når at få en aftale på plads, og at alle kunder derfor varslet om, at kanalerne fra Discovery Networks forsvinder pr. 1. januar 2020.
”Desværre har vi endnu ikke kunne finde en løsning, der både sikrer en fornuftig pris og mere valgfrihed til vores kunder. Derfor må vi erkende, at vi ikke når at lukke en aftale med Discovery Networks og bliver nødt til at varsle vores kunder om, at Discovery’s kanaler ikke vil være en del af vores udvalg fra årsskiftet. Det er vi kede af på vegne af vores kunder, og jeg kan forsikre, at vi vil forhandle videre, og håber, at vi senere i det nye år igen kan tilbyde Discovery Networks indhold i vores tv-produkter,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Som følge af det henviser Discovery Networks deres seere til at skifte til an anden TV udbyder, hvis man fortsat vil kunne se kanalerne.

Det er kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery og Eurosport, og det betyder farvel til en del sport fra f.eks. superligaen og landsholdet samt programmer som Politijagt og 5. Gear.

Hvis du er YouSee kunde og er usikker på, hvad det betyder for dig, så er du altid velkommen i en af vores mange butikker for en uforpligtende snak.

3259
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System