Panasonic 55" OLED-TV m.soundbar og elegant stand 9-2020

55" OLED-TV m.soundbar og elegant stand
9-2020
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 20.199,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 9-2020
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Panasonic TX-55HZ1000E

Dette TV indeholder ikke kun den nyeste teknik inden for billedebehandling, men også et Smart-TV der indeholder de mest gængse muligheder. Med den velkendte Panasonic betjening, hvor fokus ligger på betjeningskomfort og brugervenlighed.

OLED tenikken er noget af den bedste billedemæssigt på verdensmarkedet og benyttes af alle seriøse aktører i TV-branchen. Her er du sikker på noget af det bedste af det bedste!

TX-55HZ1000E

Panasonic SC-HTB400E

Soundbaren er nyeste "skud" inden for 2020 modeller fra Panasonic. Med HTB600 enheden bliver det ikke nemmere at hører detaljerne i lyden, men man får også fornemmelsen af mere omsluttende lyd med Dolby Atmos.

Den trådløse subwoofer gør det nemt at installere i stuen og kræver dermed ikke mere end et almindelig strømstik og bassen er sikret.

SC-HTB400EGK

Harmony Stander 1601

Denne dansk designet stander med supplerende soundbar beslag og HDMI kabel, er en yderst elegant måde at placere sin samlede løsning på. Med det fleksible drej i bunden, kan det vendes i den retning, der passer ind i hjemmet.

Fås også i sølv

Harmony stander 1601 Sølv

*Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System