Panasonic AQUAREA All in One 7kW KIT-ADC07HE5

AQUAREA All in One 7kW
KIT-ADC07HE5
KIT-ADC07HE5
Aquarea All in One 7kW tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og produktion af varmt brugsvand. Den nye H-generation integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 50.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: KIT-ADC07HE5
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

DEN BEDSTE PRODUKTION AF VARME OG VARMT BRUGSVAND!

Aquarea All in One 7kW tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Den nye H-serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.

Denne yderst effektive løsning er hurtig og nem at installere. Takket være en fabriksmonteret rørføring opnår man en dobbelt så hurtig installationstid. Rørforbindelserne er intelligent placeret i bunden af enheden, hvilket forenkler installationen yderligere. All in One er også en pladsbesparende løsning, perfekt til at installere i køkken eller bryggers på grund af det stilfulde design. Panasonic har desuden udviklet en række styreenheder, hvilket tillader kontrol af 2 varmezoner samt bivalent- og kaskadesystemer.

Højeffektiv løsning Hurtig og nem installation. Reducerede installationsomkostninger. Rørføring i bunden af All in One-enheden Vandpumpe i klasse A 200 liters beholder i rustfrit stål med 10 års garanti Let integration af fjernbetjening til varmepumpestyring Kvalitetsbeholder i rustfrit stål med høj isoleringsevne, der reducerer energitab Avanceret varmevekslerflade, der øger effektiviteten. Højtydende hydraulisk Aquarea-modul til varmt brugsvand Vedligeholdelse via forsiden. Elektriske forbindelser på forsiden Indbyggede filtre Maks.

vandtemperatur ud: 55 °C Bemærk: Aktivering af køletilstand kan ske ved hjælp af software. Denne aktivering kan kun foretages af servicepartner eller installatør.

Download produktblad her: https://www.panasonicproclub.com/uploads/DK/catalogues/03%20DK%20AQ%20HOUSE%20BUILDERS%2016%20300816.pdf

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System