Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Technics SC-C30 Trådløs højttaler sc-c30eg-k

SC-C30 Trådløs højttaler
sc-c30eg-k
sc-c30eg-k
sc-c30eg-k
Suverænt velspillende streaming højttaler fra japanske Technics. Med fokus på overdådig lyd og en yderst nem betjening, har Technics skabt endnu et produkt til stuen, som giver dig langt de fleste streaming muligheder på markedet.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 4.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: sc-c30eg-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Endnu en god anmeldelse af et Technics produkt

Det anerkendte magasin Lyd & Billede har Testet SC-C30 og har blandt andet konkluderet at der ikke er mange minusser, men næsten kun plusser! Læs hele anmeldelsen her:

https://lydogbillede.dk/test/hojttalere/technics-ottava-sc-c30/

Den kompakte ramme huser to sæt bashøjtalere og diskanthøjtalere og en 12 cm underhøjtaler med et langt slag. Hornet styrer præcist retningsbestemmelserne for optimal lydudbredelse. Hvad mere er, højttalerenhederne er arrangeret radialt på kabinettets elegant buede frontpanel i . Dette integrerede lydsystem skaber et enestående stereofonisk lydfelt selv i et stort rum. Underhøjtaleren er placeret i midten af enhedsrammen. Kombineret med den store diameter, lange basrefleksport, gengiver den kraftige og dybe baslyde.

Der anvendes en teknologi, der gengiver lyd i høj kvalitet fra komprimerede lydkilder, der bruges i streaming-musiktjenester, internetradio og Bluetooth®. Technics' Re-master-teknologi, der bruger en navnebeskyttet algoritme, gengiver signaler så tæt på den originale lydkilde som muligt, og eliminerer dermed lydkvalitetsnedbrydning, der normalt opstår i gengivelse af lydsignaler fra komprimerede lydkilder.

For at give OTTAVA ™ S SC-C30s fremragende lyd i alle rum og lyttepositioner, optimerer Space Tune lyttermiljøet til lydområdet. Ud over at tilbyde 3 forudindstillede tilstande, der passer til monteringsstedet, muliggør en mikrofon, indbygget i hovedenheden, en Auto-funktion til at optimere lyden, og en iOS-enhed kan også bruges til at måle og kompensere frekvensresponsen med større præcision. Dette giver brugeren mulighed for at nyde højere lydkvalitet uanset hvor enheden er placeret.

OTTAVA ™ S SC-C30 kombinerer praktisk funktion med elegant design. Det tykke aluminiums-toppanel øger chassisets stivhed, og den ikoniske OLED er omgivet af ringtaster for let betjening. Bagerste lameller tilføjer yderligere elegance, mens de forbedrer funktionen af en intern varmedæmpende mekanisme. Og den smukke bueform, som hjælper med at eliminere uønsket vibration og stående bølge i chassiset, indeholder akustisk teknologi for at opnå en bred lydfase. Dette giver dig mulighed for frit at placere OTTAVA ™ S SC-C30, så den passer til lyttepositionen. Og du kan også vælge en sort eller hvid farve, der passer til dit værelse.

Ud over USB-afspilning og analog / optisk input understøtter OTTAVA ™ S SC-C30 Bluetooth, AirPlay 2 *, Chromecast indbygget, Spotify, Tidal, Deezer, Internet Radio, Amazon Music *, Roon og netværksafspilning, hvilket tillader behagelig afspilning af en lang række musikkilder fra en enkelt enhed. Store tilslutningsmuligheder understøtter også flerrum, stereopar og Wi-Fi såvel som iOS- og Android-kontrolapp'er.

* Funktionen af Apple AirPlay 2 til C50 vil være tilgængelig med firmwareopdatering.

Med et antal indbyggede Chromecast-højttalere kan forskellige musik-streaming-tjenester afspilles i flere rum, eller forskellig musik kan spilles fra rum til rum. (Google Home App er påkrævet.)

Hvis du desuden bruger Technics Audio Center-appen og har andre app-kompatible Technics / Panasonic-enheder, kan du også nyde andre musikkilder i flerrum som Bluetooth, AUX, Optisk input, USB, Internetradio og også OTTAVA ™ SC- C30-kompatibel streaming musik. Hvis to OTTAVA ™ S SC-C30 er arrangeret og indstillet til stereo, kan du nyde meget omgivende stereolyd.

Chromecast-funktionen understøtter en lang række musikstreamingtjenester til let udsendelse fra en smartphone-app. Og da dataene streames direkte til hovedenheden, er der ingen nedbrydning i lydkvaliteten, og brugeren kan vælge fra en bred vifte af musik.

Hvis en Google Voice-aktiveret højttaler er inkluderet i det samme netværk, kan Google Assistant bruges til at betjene OTTAVA ™ S SC-C30 musikafspilning og andre funktioner. Når brugeren ikke har en smartphone-app i hånden, eller når hænderne er fulde, kan musik let afspilles ved hjælp af stemmekommando.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Accurate Digital Technology JENO-motor (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) Indlæs adaptiv fase-kalibrering (uden kalibreringsfunktion) Space Tune ?

Støjfri signalteknologi Twin Power Supply Circuit System (dobbelt strømforsynings-kredsløbssystem)

Emotive Acoustic Technology (følelsesakustisk teknologi) Akustisk linse Virkelig kraftfuld arkitektur

Output Power Højttaler foran(L / R) 15 W + 15 W (1 kHz, T.H.D. 1,0 %, 8 O, 20 kHz LPF) Underhøjtaler 30 W (100 Hz, T.H.D. 1,0 %, 4 O, 20 kHz LPF)

Højttalerenhed

Bashøjtaler 6,5 cm kegle type x 2

Diskanthøjttaler 1,6 cm kuppel-type x 2

Underhøjtaler 12 cm kegle-type

Analog indgangsterminal AUX IN x 1 (f 3,5 mm)

Digital indgangsterminal Optisk digital x1, USB-A x 1

USB-A / Understøttelse af netværksafspilning koder

iPod / iPhone / iPad Nej

WAV / AIFF Ja (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bit)

FLAC / ALAC Ja (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bit)

DSD Ja (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2MHz)

AAC Ja (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz / 16-320 kbps)

MP3 Ja (32, 44,1, 48 kHz / 16-320 kbps)

Ethernet-grænseflade LAN (100 Base-TX/10 Base-T)

Wi-Fi IEEE 802,11 a/b/g/n/AC, 2,4 GHz/5 GHz-bånd

Indbygget Chromecast Ja

Arbejder med Google Assistant Ja

Flerrum Ja

Stereoparring Ja (* kompatibel med Technics Audio Center-appen)

AirPlay 2 Ja

Bluetooth (understøttelses-koder) Ja (AAC, SBC)

Spotify / TIDAL / DEEZER / Internet Radio Ja

Strømforsyning AC 220-240 V, 50/60 Hz

Strømforbrug 30 W

Mål (B x H x D) 315 x 190 x 191 mm

Vægt Ca. 4,5 kg

Tilbehør AC-ledning, brugervejledning

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System