Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Salg og montering af varmepumper

Indledende tekst

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti

Luft til luft varmepumper

Panasonic tilbyder et komplet udvalg af luft til luft-varmepumper særligt til det nordiske klima. Derudover er Panasonics vægmonterede luftvarmepumper effektive ned til -35° C og er særligt miljøvenlige. De bidrager desuden til et bedre indendørs klima takket være deres avancerede luftrensningssystem.

Sådan fungere det

Sådan fungerer en luft til luft-varmepumpe

En luft til luft varmepumpe består af en udendørsdel og en eller flere indendørsdele. Udendørsdelen henter varme fra luften udenfor og overfører den til den indvendige del i huset, som efterfølgende distribuerer luften ud i hjemmet ved hjælp af en ventilator. Det er ikke muligt at opvarme vandhanevand eller radiatorvand med en luft til luft varmepumpe.

Spar tusindvis af kroner hvert år med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic

Med en luft til luft-varmepumpe kan du opnå store besparelser, da investering er meget lav i forhold til det beløb, du efterfølgende sparer.

Man plejer normalt at opleve en reduktion på 75-85 % af de årlige energiomkostninger i forhold til f.eks. elvarme. For en gennemsnitlig husstand i Danmark kan der være tale om en besparelse på op til 10.000 kr. om året. En luft til luft-varmepumpe skal først og fremmest ses som et supplement til din nuværende opvarmningsløsning.

Fjernstyring

Styr din varmepumpe uanset hvor, du befinder dig. Vi har et stort udvalg af fjernbetjeninger, som giver mulighed for fjernstyring via internettet eller sms. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din smartphone, tablet (iOS/Android) eller fra en pc med internetadgang.

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige model til dit behov, og vi kommer også gerne hjem til dig og ser på hvor den bedst kan monteres på dit hus og giver et uforpligtende tilbud.

Luft til vand varmepumper

Panasonic luft til vand-varmepumper er udstyret med et innovativt lavenergisystem, som giver en perfekt indendørstemperatur og udstyrer hjemmet med varmt vand, selv når det er rigtig koldt udenfor. Det er også en renere, sikrere, billigere og mere miljøvenlig løsning end at bruge gas, olie eller elektricitet.

Ikke alle butikker sælger luft-til-vand varmepumper

Aquarea

Aquarea er vores prisbelønnede luft til vand-varmepumper

Med Panasonics innovative Aquarea luft til vand-varmepumpe får du en af markedet mest energi- og omkostningseffektive varmepumper.

De er velegnede til installationer i nybyggeri eller til udskiftning af eksisterende dyre centralvarmekilder. Takket være de smarte integrerede rørledninger på undersiden af enheden er installationen hurtig og nem og sker uden overraskelser.

Opnå betydelige besparelser med en luft til vand-varmepumpe

Sammenlignet med jordvarme, olie- og gasfyr, er Aquarea den mest effektive løsning på lang sigt takket være den høje virkningsgrad.

Med vores luft til vand-varmepumper kan du opnå besparelser på op til 65-75 % af opvarmningsudgifterne sammenlignet med opvarmning med el. Vores luft til vand-varmepumper giver omkostningseffektiv og miljøvenlig varmedrift selv ved en temperatur på -27° C.

Kort sagt et system som skaber et optimalt indeklima i din bolig året rundt.

Vi hjælper gerne med at dimensionere den rigtige løsning og giver et tilbud på installationen. Vi tilbyder desuden et billigt energilån, så man kan finansiere investeringen gennem de besparelser der opnås.

Montering og vedligeholdelse

Man må kun montere varmepumper hvis man har en KMO-uddannelse hvor man lærer at håndtere kølemidler. Vi anvender naturligvis kun KMO-godkendte montører.

Gennem vores samarbejde med Panasonic kan vi tilbyde vores kunder 5 års garanti på hele varmepumpen.

Hvis der er over 1 kg. kølemiddel i varmepumpen skal der laves et lovpligtigt årligt eftersyn. Det anbefaler vi også til de mindre varmepumper, da løbende eftersyn og rensning sikrer at varmepumpen fungerer optimalt og dermed også mest effektivt.

Vi hjælper gerne med at lave eftersyn på din varmepumpe – også hvis du allerede har en varmepumpe købt et andet sted.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System