HC-W850EG-K HC-W850EG-K

HC-W850EG-K
HC-W850EG-K
HC-W850EG-K
HC-W850EG-K
HC-W850EG-K
Full-HD videokamera med TWIN funktion og WiFi. Twin Camera optager to scenarier samtidigt og giver den dobbelte fornøjelse. Optag dine dyrebare minder i fremragende billedkvalitet med verdens første 4-Drive linsesystem og forbedret Level Shot-funktion.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 5.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: HC-W850EG-K
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Twin Camera gør det dobbelt så sjovt

Hvad ønsker du at optage? Bedårende dyr, der leger, eller dine børns store smil, når de kigger på dem? Indtil nu skulle du kun vælge et, men Twin Camera giver dig begge. Og underkameraet kan optage i enhver ønsket vinkel. Se, hvor meget sjov, du kan have med dobbelt optagelse.

 

4-drevs objektivsystem

For første gang* i et forbrugervideokamera drives fire objektivgrupper til at opnå både en høj billedkvalitet og en kompakt størrelse.

 

Fjernoptagelse/fjernvisning

Med "Panasonic Image App" kan du bruge en smartphone eller en tablet-pc som fjernbetjening til direkte visning og styre kameraet på afstand.

Slow motion-video i fuld HD

Optager fuld HD (1920 x 1080) ved 120 billeder pr. sekund.* Og den intelligente billedoprettelse i det nye Crystal Engine Pro+ interpolerer til det, der svarer til 240 billeder pr. sekund,* så der vises en jævn, langsom bevægelse. Skifter til slow motion, når du berører ikonet på LCD-skærmen under optagelse.

 

Manuel drejeknap med flere funktioner

Ved at trykke på eller rotere den manuelle drejeknap kan du nemt justere de tildelte funktioner som fokusering og ændring af blænde.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System