Om Panasonic Center

Panasonic Centerforening er en sammenslutning af radio/tv specialister, som har specialiseret sig indenfor salg og rådgivning af det store produktprogram fra Panasonic. Centerforeningen har eksisteret siden 1986. 

I disse butikker vil du altid kunne finde en meget høj kvalificeret rådgivning omkring produktområder som TV, Hi-Fi, varmepumper og alarmer mv. 
Butikkerne ligger ikke bare i Danmark men også på Grønland. 
Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder ikke kommer af sig selv. Derfor gør vi os stor umage for at alle kunder får en positiv oplevelse ved at besøge os. 

Professionel vejledning: 

 • Vi har markedets bredeste udvalg af Panasonics kvalitetsprodukter. 
 • Vi har varerne udstillet, så du nemt kan få dem demonstreret. 
 • Vi kender produkterne og kan vejlede dig til den rigtige løsning.

Service en selvfølge:

 • Hvis du ikke ønsker selv at montere og installere dine varer, tilbyder vi naturligvis levering, montering, installation efter nærmere aftale. Det er vi faktisk ret gode til! 
 • Vi hjælper hvis der opstår problemer. Driller betjeningen kommer du bare forbi i butikken og får gratis vejledning af vore sælgere. Du kan også bestille et besøg hjemme hos dig.

Omfattende garanti:

 • Vi sælger ikke parallelimporterede varer. Vi vil være helt sikre på at varerne passer til danske forhold, og at der er styr på garantien. Panasonic har standard 5 års garanti på deres TV på  modeller der ikke er parallelimporteret.
 • Vi tilbyder gratis medlemskab af Club Panasonic og dermed 5 års garanti på alle Panasonic og Technics produkter og mange andre fordele.

Bytteservice:

 • Hvis du har købt en vare i et Panasonic Center, kan du bytte varen i ethvert Panasonic Center i Danmark op til 14 dage efter købet. Varen skal være i ubrudt emballage og du skal medbringe kvittering eller have byttemærke på.
 • Enkelte kampagner kan være forlængende perioder i forhold til antal byttedage efter køb. Det er oplyst på omsendte aviser og/eller digitalt i form af i-paper og/eller på www.panasoniccenter.dk.

Rigtige priser:

 • Vores tætte samarbejde med Panasonic Nordic sikrer at vi altid er konkurrencedygtige i markedet. 
 • Skulle du finde et godt tilbud hos vores tilsvarende kollegaer i markedet, så kig forbi og hør hvad vi kan tilbyde.

Billigst i det lange løb - med garanti!

Læs mere om Matsushita - Panasonic's grundlægger

Med venlig hilsen
Panasonic Centerforening
v/Henrik Endahl Petersen
Cvr. 12262256 
Absalonsgade 1A, 4180 Sorø
info@panasoniccenter.dk

PanasonicCenter.dk kan ikke kontaktes telefonisk. Hvis du har spørgsmål til varer, ordre eller lign. kan du finde kontaktoplysninger på dit center her

Bliv medlem af kæden

Har du en butik og ønsker at blive medlem af Pansonic Center eller blot at høre mere om vores koncept så kontakt os gerne.

Læs mere her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System