Panasonic - Det elegante 55" OLED-TV på væg 1

- Det elegante 55" OLED-TV på væg
1
Denne komplette 55" OLED løsning med den aktive Yamaha subwoofer, er en elegant løsning med et minimum af produkter der gør det nemt at placere i dit fleste hjem.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 19.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 1
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Panasonic TX-55GZ1500E 

Med dette TV har Panasonic især haft fokus på at skabe ikke kun en overbevisende visuel oplevelse, men også hvor fokus har været på at give brugeren en unik lydoplevelse.

Med fremad vendte højttaler enheder i bunden af TV'et, er der tænkt på at formidle den bedst mulige lyd til den almindelige, men kvalitetsbevidste bruger.

TV'et er med den seneste OLED billed-teknik, som er det bedste af det bedste på markedet. Med Panasonics vanlige sans for detaljer, er det er ubestridt fornøjelse at læne sig tilbage i sofaen og nyde i alt sin pragt.

Panasonic TX-55GZ1500E

Yamaha NS-SW100

Ved at supplere med den velspillende Yamaha subwoofer, mærker og hører man de dybe toner, på den måde det var tiltænkt fra producenternes side.

Subwooferen kan nemt installeres med en enkelt ledning og styres direkte på TV'et. Samtidig er den diskret i størrelse og dominere ikke visuelt, men heldigvis kun i lyden.

Yamaha NS-SW100

Fladt vægbeslag til vægmontering

Der følger et standard vægbeslag med til den samlede løsning, hvor der er tænkt på vægt og afstand i forhold til TV og væg.

*Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Energimærke
1 Energimærke
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System