Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic - Gedigent 40" 4K TV m.soundbar på væg 7

- Gedigent 40" 4K TV m.soundbar på væg
7
Når enkelhed er i højsædet, kommer denne løsning til sin ret. Med et TV der giver mere end prisen antyder i billede kvalitet, suppleret med en soundbar hvor lyden ikke forsvinder bag små kabinetter, er dette simpelt og stadig betjenings mæssigt en drøm.
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 7.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 7
Beskrivelse

Panasonic TX-40GX710E

Uden at gå på kompromis med kvaliteten, har Panasonic skabt en LED serie hvor du ikke får mere end du har brug for. Med en enkel og nem betjening, som er overskuelig for de fleste, træder man aldrig ved sidne af med dette TV.

Med den "sædvanlige" billedkvalitet fra Panasonic, er du sikret et godt TV i mange år, hvor den høje opløsning på skærmen sørger for skarpheden er synlig for de fleste øjne.

TX-40GX710E

Panasonic SC-HTB488EGK

Uden at være mere end hvad den syner, giver denne Panasonic soundbar den tilpas gode oplevelse, hvor man får alle detaljer med i lydbilledet. Med den trådløse subwoofer mærker man stadig forskellen mellem de indbyggede højttaler i TV'et og denne soundbar.

SC-HTB488EGK

Fladt vægbeslag til vægmontering*

Der følger et standard vægbeslag med til den samlede løsning, hvor der er tænkt på vægt og afstand i forhold til TV og væg.

*Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System