Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic 55" FX740 TX-55FX740E

55" FX740
TX-55FX740E
TX-55FX740E
TX-55FX740E
TX-55FX740E
TX-55FX740E
Fantastisk HDR-billede og 'Art & Interior' design. FX740-serien levere fantastisk og levende 4K HDR-billeder og en virkelig smart tv-oplevelse. Det pladsbesparende, velbyggede design passer ind i enhver indretning og forstyrre dig aldrig i det, du ser.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 7.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: TX-55FX740E
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Glas af høj klasse - Forvandling af dit TV til et vindue ud i verden

Glasrammen rundt om den nye FX740 skaber et imponerende udtryk af smukke billeder, som om de opstår ud af ingenting. Deres glatte 360 graders design og det elegante minimalistiske udseende ser fænomenalt ud i ethvert rum. Ved at fjerne den traditionelle følelse af "teknologien bag" billedet, gør de det nemmere at blive helt opslugt af det du ser.

4K HDR - Nøjagtige og realistiske farver gennem forbedret billedbehandling

Vores 4K HDR-teknologi indeholder alle Panasonics billedkvalitetesviden om levering af smukke, realistiske og nøjagtige billeder. 

Lokal lysdæmpning - Livagtige billeder skabt med høj kontrast

Styring af baggrundslyset og signalbehandling kombineres for at styre lysstyrken i hundredvis af områder for fremragende udtryk af kontrasten. De gengiver også fine nuancer og frembringer billeder med usædvanlig dybde. 

Bluetooth Audio Link - Afspil nemt de fantastiske lyde fra forskelligt indhold

Panasonics Bluetooth Audio Link-funktion tilsluttes nemt til en trådløs højtaler via Bluetooth for at give en kraftfuld lyd uden behov for komplicerede indstillinger. Den er rigtig god til at afspille musik ved høj lydstyrke og med høj billedkvalitet. Musikindholdet fra en smartphone eller tablet kan også afspilles gennem tv-højtalerne. Og musik kan også nydes gennem TV-højtalerne selv i rum, som ikke er udstyret med et lydsystem.

Bredt farvespektrum - Farver med absolut præcision over et bredt spektrum

Ved at anvende en særlig Wide Colour Phosphor-teknologi, der kan gengive et bredere farverum, dækker det mere end 90% af DCI-stanarder. TV'et med bredt farvespektrum giver dig en mere fin og naturlig farvepalet, der i modsætning til de fleste LCD-TV stadig ser autentisk ud i enhver scene.

Multi HDR-understøttelse med Auto Brightness Enhancer

Panasonic TV understøtter flere HDR-formater såsom HDR10 og Hybrid Log Gamma.  For at forbedre din HDR oplevelse tilbyder Panasonic derudover nogle originale funktioner såsom Auto Brightness Enhancer, som justerer video i forhold til det omgivende lys i dine betragtningsomgivelser.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System