Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic 55" FZ800 4K OLED TV tx-55fz800e

55" FZ800 4K OLED TV
tx-55fz800e
tx-55fz800e
tx-55fz800e
tx-55fz800e
tx-55fz800e
Billeder i Hollywood kvalitet møder knivskarp stil. De kombinerer de uforlignelige kontrastfunktioner i 4K HDR OLED-skærmteknologi med nye Studio Colour HCX videobehandling, der er blevet finjusteret af ægte Hollywood filmskabere for at sikre, at du altid får at se billeder præcis som deres skabere
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 13.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: tx-55fz800e
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Master HDR  OLED Forkortelse for Organic Light Emitting Diode eller organisk lysdiode. En teknologi, som måske engang vil kunne afløse de eksisterende plasma- og LCD-skærme. Et OLED-panel kan gøres papirtyndt, det arbejder uden baggrundsbelysning og leverer strålende farvebilleder, men endnu er teknologien for dyr til at være kommercielt anvendelig.

OLED TV er et selvoplysende system, som individuelt styrer 8 millioner pixels. Det styrer belysningens intensitet baseret på mængden af elektrisk strøm, der flyder. Når der slet ikke er nogen strøm, udledes ingen lys, hvilket muliggør et forbløffende udtryk af dybe, overdådige sorte farver såvel som forholdet i den Ultimative kontrast.

Multi HDR understøttelse - Inkl. HDR10+

Panasonic TV understøtter flere HDR-formater såsom HDR10 og Hybrid Log Gamma.  OLED Forkortelse for Organic Light Emitting Diode eller organisk lysdiode. En teknologi, som måske engang vil kunne afløse de eksisterende plasma- og LCD-skærme. Et OLED-panel kan gøres papirtyndt, det arbejder uden baggrundsbelysning og leverer strålende farvebilleder, men endnu er teknologien for dyr til at være kommercielt anvendelig. OLED TV understøtter også HDR10+ (planlagt til certificering). For at forbedre din HDR oplevelse tilbyder Panasonic derudover nogle originale funktioner såsom Dynamic Scene Optimizer, som optimere HDR billeder i overensstemmelse med indholdet og Auto Brightness Enhancer, som justerer video i forhold til det omgivende lys i dine betragtningsomgivelser.

Når filmskabere skaber deres filmmesterværker, har de en klar vision for hvordan de vil have dem til at se ud.

I erkendelse af dette har Panasonic brugt årtier på at etablere relationer til Hollywoods filmskabere community med henblik på at sikre, at deres TV kommer tættere på at genskabe den originale vision i dit eget hjem sammenlignet med noget andet Brand. Hollywoods kreative nøglevirksomheder Deluxe og Technicolor har begge bidraget til funktionerne og videobehandlingssystemerne i de nyeste Panasonic TV, og deres billeder er blevet finjusteret af kendte fagfolk i Hollywood. Panasonic TV har så meget succes med at genskabe instruktørens vision, at nogle af dem faktisk nu bruges som reference skærme i TV go filmstudier. Så filmfans kan endelig få opfyldt drømmen om at se en film på det samme TV, som den var skabt på.

Spil- / Sportstilstande - Nyd dit favorit indhold i den optimale betragtningstilstand.

Panasonics TV giver dig den bedste billedtilstand at betragte. Sportstilstand kombinere livagtige farvetoner med en omgivende effekt til at se fodbold og andet sport fra det virkelige liv. Og spiltilstandens hurtige billedfølsomhed i spiltilstandens forøger fornøjelsen ved at spille med en mere direkte spilfornemmelse.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System