Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic 55" OLED-TV på elegant TV-stand 1-2020

55" OLED-TV på elegant TV-stand
1-2020
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 22.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 1-2020
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Panasonic TX-55HZ1500E

Med dette TV har Panasonic især haft fokus på at skabe ikke kun en overbevisende visuel oplevelse, men også hvor fokus har været på at give brugeren en unik lydoplevelse.

Med den nyeste OLED billede-teknik, er HZ1500 serien ikke kun noget nær det perfekte billede, men også lyd. Med indbygget højtalere der understøtter bla. Dolby Atmos, der sender lyden ud i hele rummet ved hjælp af top og bund monteret enheder, får du et TV der indeholder næsten hele "pakken".

TX-55HZ1500E

Yamaha NS-SW100

Ved at supplere med den velspillende Yamaha subwoofer, mærker og hører man de dybe toner, på den måde det var tiltænkt fra producenternes side.

Subwooferen kan nemt installeres med en enkelt ledning og styres direkte på TV'et. Samtidig er den diskret i størrelse og dominere ikke visuelt, men heldigvis kun i lyden.

NS-SW100

Bulow Stand BS19

Den dansk designet stand på egetræsben, er eksklusiv og elegant, som et lærred på et staffeli. Standen er velegnet til de fleste TV mellem 40" - 65" og giver derfor nogle helt nye muligheder med at designe stuen efter en gulvløsning.

Der kan desuden eftermonteres drejebeslag og mulighed for montage af holder til f.eks. spillekonsol.

BS19

*Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System