Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic 58" DX730 TX-58DX730E

58" DX730
TX-58DX730E
TX-58DX730E
TX-58DX730E
TX-58DX730E
TX-58DX730E
Fremragende 4K-billeder og et meget elegant sokkeldesign. DX730 i 58" med twin tuner sørger for levende 4K-billeder i stort format. Skal opleves.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 11.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: TX-58DX730E
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

HDR

DX730 her i den store 58" er klar til at afspille højdynamisk indhold med livagtige lyse områder

HDR-indhold (High Dynamic Range) på HDR-kompatible TV leverer billeder, der er meget tæt på den måde, dine øjne ser den virkelige verden på. Dybsort kombineres med meget lyse områder for at skabe et realisme niveau, der ikke tidligere har været muligt på et fjernsyn.

 

Bredt farvespektrum

Farver med absolut præcision over et bredt spektrum

Ved at anvende en særlig Wide Colour Phosphor teknologi, der kan gengive et bredere farverum, dækker det mere end 90 % af DCI-standarder. TV med bredt farvespektrum giver dig en mere fin og naturlig farvepalet, der i modsætning til de fleste LCD TV stadig ser autentisk ud i enhver scene.

 

Avanceret farvebehandling

Avanceret farvebehandling for en enestående billedkvalitet

Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer dette TV nøjagtige farver og sørger for at gengive dyb sort, der bevarer detaljerne selv i mørke scener.

 

Local Dimming

Forbedrede sorte farver, der giver et mere naturligt billede

Den nye generation af Panasonic LCD-skærme med høj lysstyrke er velegnet til at forstærke farver og dynamik. Men de kan kun virkelig forbedre kontrasten, hvis du kan styre deres lysstyrke i mørke billedområder. Local Dimming gør dette muligt ved at give enkelte klynger af TV´ets baggrundslys forskellige lysstyrke niveauer, så lysstyrken kan reduceres for mørke områder, uden at det går ud over de lyse områders intensitet.

 

4K Ultra HD

Fire gange så høj billedopløsning som et almindeligt HD TV

 

Med en opløsning på 3840 x 2160 får 4K Ultra HD TV som dette 58" DX730, billeder til at fremstå så detaljerede og krystalklare, at det næsten er som at kigge ud gennem vinduet og ikke på en TV-skærm. Især eftersom denne skærm med sin store lysstyrke, store farverum og den kraftfulde Quad Core Pro-enhed er med til at udtrække hver en detalje, som 4K udsendelser har at byde på.

 

my Home Screen 2.0

En ny Firefox OS-baseret startskærm gør det nemt at få adgang til det ønskede indhold med en ganske let og intuitiv betjening. Find hurtigt og ubesværet det indhold, du ønsker.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System