Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic 58" EX780 UHD Smart TV TX-58EX780E

58" EX780 UHD Smart TV
TX-58EX780E
TX-58EX780E
TX-58EX780E
TX-58EX780E
TX-58EX780E
Panasonic EX780 i 58" udgaven tilbyder altid den perfekte betragtningsvinkel med sin drejefod og løftefunktionalitet. Panasonics 4K PRO HDR-teknologi er til rådighed for at sikre, at billederne ser ud præcis, som filmskaberen havde tænkt sig. (fotos viser 65" EX780)
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 12.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: TX-58EX780E
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

4K PRO HDR

Næste generations ultimative billedkvalitet ? tro mod filmskaberens hensigter

 

Panasonics eksklusive 4K PRO HDR fjernsyn er designet helt fra bunden og fintunet til at levere billedkvalitet, der er tro mod filmskaberens oprindelige vision. 4K PRO HDR fjernsyn er udstyret med Panasonics avancerede Studio Colour HCX2* processorer med professionel 3D-opslagstabelbaseret farvestyringsteknologi og næste generations LED-skærme, så de kan fange alle nuancer og detaljer i den oprindelige film.

*HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 

Studio Colour HCX2

Panasonics bedste 4K behandling med specialtuning foretaget af en Hollywood-farveekspert

 

Den nye Studio Colour HCX2* 4K-processor repræsenterer det ypperste inden for Panasonics billedbehandling. Systemet er baseret på den viden om farve, sort-niveau og lysstyrke, som Panasonic har opnået fra deres plasma-TV med reference kvalitet og deres professionelle transmissionsudstyr. Og det er også blevet indstillet af en Hollywood farveekspert for at kunne levere en sublim billedkvalitet, der kan leve op til filmskaberens vision.

*HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 

Biografskærm

Biografskærme gengiver præcist, hvad filmskaberen havde tænkt sig

 

Panasonics nye 58" EX780 TV er designet til at sikre, at du ser nøjagtig det, filmskaberen havde tænkt sig. De kombinerer mange biograflignende farver med lokal lysdæmpning for at levere blæksort sammen med fine nuancer og enestående lysstyrkeniveauer.

 

Multi HDR-understøttelse

Understøttelse af flere HDR-formater

 

Panasonic fjernsyn understøtter nu flere HDR-formater som f.eks.HDR10, der er HDR-standardformatet for film og UHD Blu-ray diske, og nu også Hybrid Log Gamma, HDR-formatet for TV udsendelser, som er udviklet af BBC og Japans NHK.

 

Art & Interior

Designet til at passe til ethvert miljø ? DESIGNET TIL DIG

 

Med Panasonics brugerfokuserede indstilling er det nye TV sortiment for 2017 i sandhed designet til dig. Ved at forene ideerne for individuel stil med personlige omgivelser kan vi demonstrere, hvordan de nye modeller problemfrit er designet til at blive kombineret med dit miljø - uanset hvilken stil du måtte have.

 

Quattro-tuner

Fire forskellige typer TV-modtagelse ? samlet

 

Oplev satellit, kabel og TV>IP-indhold ud over digitalt, jordbaseret udsendelse takket være de innovative indbyggede tunere.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System